Na bradavici dojke primetila sam nekakvu promenu. Zapravo, osetila sam par puta da mi smeta brus koji nosim - sav od brusa se nalazi tacno na sredini bradavice i grebe. Medjutim, ja na to prvo nisam obracala paznju, dok nije pocelo da mi stvarno smeta - u tom istom trenutku koza mi se zacrvenela tacno po liniji brusa oko celih ledja i ispod miske. Naravno da sam istog momenta prestala da nosim brus i crvenilo je polako pocelo da se povlaci. Medjutim, na bradavici kao da ima nesto od te iritacije - kao neko ispupcenje ali jedva primetno...ne znam kako da objasnim...bradavica deluje malo uvecano...dal od te iritacije...i ima to, dakle, kao neko malecno ispupcenje (ali nije bubuljica). Od kad ne nosim brus, nista mi ne smeta i ne svrbi, al sam prva dva dana malo i cesala pa je doslo do perutanja areole. Sve ovo se dogodilo u prethodnih 7dana. Areola se ne peruta vise jer sam premazala mlekom za telo, ali je bradavica jos uvek iziritirana. Kako bi moglo da se deluje na taj deo koze? Inace imam osetljivu kozu, suva je i sklona alergijama.
Pozdrav
Bradavica dojke
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai