Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
hm imao sam odnos sa devojkom pre 3 dana bez kondoma, pojavile su mi se sitne bubuljice (boje koze) na donjem delu glavicja slichno tisonovim zlezdama ali ipak mislim da nije to. osecjam neprijatan svrab istih, sta da radim???listah forum ceo dan i nista nisam nasao... odgovorite mi sto pre ovo me izludjuje a nisam iz bg-a i ne znam gde i kome da se javim za tu vrstu sluchaja
Ovako preko interneta ti niko ne moze dati dijagnozu, obrati se urologu, nema veze da li si iz Beograda, ili odakle god da si, u domu zdravlja u svom mestu raspitaj se za urologa i idi na pregled. Po tvom opisu ne bih rekla da su kondilomi, jer kao prvo ne svrbe, a drugo, vrlo retko se pojavljuju odmah tako nakon odnosa, mozda je samo kandida ili neka bakterija koja ti je izazvala svrab pa ti se od svog tog straha ucinilo i da su se uvecale Tisonove zlezde. Ali, kao sto sam rekla, niko preko neta ne moze da ti uspostavi dijagnozu, pravac kod urologa, sve se to da izleciti!
Pozdrav
jao bre, **bem ti beograd i bolnicu i sve, moze li mi neko recji gde mogu da moodem na pregled???? Molim vas pomozite mi danas sam otisao u pasterovu (mislim ta bolnica tu) i isao od zgradfe do zgradei na kraju nisu hteli nigde da me prime, moze li mi neko recji gde mogu u bg-u otici na pregled, a da to nije skupo ili negde drzavno al da primaju bolesnike i pacijente , kao sto rekoh nisam odavde i nemam pojma gde sta i kako... hvala puno