Gde na fizikalnu terapiju sa bebom?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Gde na fizikalnu terapiju sa bebom?

Post od Dea »

Moja cerka je imala dve operacije kuka (rodjena je sa potpuno iscasenim levim kukom). Nosila je 5 meseci gips, a sad nosi neku plasticnu varijantu istog, samo sto to moze da se skida. Danas na kontroli mi je ortoped rekao da bih trebala da odem sa njom kod fizioterapeuta da mi pokaze par vezbica kojima treba kuk dovesti do vece pokretljivosti (mnogo vise je aktivna sa zdravom nogicom). S obzirom da putujemo za par dana u BGD (zivimo u Nemackoj) moracu tamo da potrazim nekoga ko bi mi pokazao te vezbice. Znate li gde bih za to u Beogradu mogla da se obratim?
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm

Post od Nikola11 »

Od drzavnih institucija-Klinika za rehabilitaciju u Sokobanjskoj 13.Privatnih ima vise u Beogradu.Nekad je dobra bila Physical u Cetinjskoj ulici ali sada ne bih znao.U Novom Beogradu je privatno radila jedna zena-terapeut koja se uglavnom okrenula radu sa decom ali stvarno ne znam sada kako da dodjete do nje
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Klinika za rehabilitaciju Dr miroslav Zotovic Sokobanjska 13

Dr Danijela Vukicevic radi ambulantu cetvrtkom prepodne i Dr Aleksandra Sekulic radi amb.ponedeljkom prepodne.
Tel za zakazivanje pregleda 2062549.
Privatno ne preporucujem nikoga.Pozdrav....
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Hvala. Znate li da li u Sokobanjsku moze da se ode privatno (mi nemamo u BGD regularno osiguranje)?
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm

Post od Nikola11 »

Najverovatnije da moze i onda se placa puna cena lecenja
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Dea napisao:Hvala. Znate li da li u Sokobanjsku moze da se ode privatno (mi nemamo u BGD regularno osiguranje)?

Moze.Ukoliko imate nase drzavljanstvo cena je oko 1500 din,za strane drzavljane x 6.
Odgovori