Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Bice nego sta, ali zahvaljujuci mom skolskom drugu koji je ortoped kod nas u bolnici i koji me je operisao posle ilizarova, koji je bio na zalost neuspesan.Stavio mi je Enderov klin i veoma sam zadovaljan,mnogo manja patnja nego sa Ilizarovom spravom
nisi se dugo javljao.sta se desilo kost ti se bila prihvatila zasto si ponovo operisao.ja jos uvek nosim ilizarov na butini imam zakazano skidanje 9 aprila tad ce biti 8 mes.i 20dana kako ga nosim.katastrofa
Jeste ali jako slabo,posle izvesnog kratkog vremena ponovo pocela da se pomera na laznom zglobu.Hteli su ponovo da nosim ilizarov ali nisam prihvatio,previse muke, nisam hteo previse patnje.
Bogami Ti ga bas podosta nosis mora da si vec popizdil
naviko sam se neznam kako cu bez njega.salim se.nosuo si na ruci zamisli kako je na butini ali ja sam imao mnogo tezak prelom i ovo je jedino resenje.kad si ugradio klin i jel imas gips