Imam 32 god i imam x noge
to me strasno nervira estetike radi
cula sam da se rade nekakve operacije kao navodno da se to moze ispraviti i kod odraslih osoba i da operacija uopste nije teska
da li netko ana nesto vise o toj operaciji i gdje se radi
hvala
Molim vas za pomoc
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 09, 2008 2:28 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
korektivna osteotomija
Može da izvede na raznim mestima širom Srbije, najbolje je da dobar ortoped proceni šta i koliko treba da se koriguje pa da se i uradi ukoliko okolnosti to dozvoljavaju. Moj predlog IOHB Banjica i Kl. za ortopediju i traumu VMA
molim za pomoc
zahvaljujem se na odgovoru
izvini ali moram jos malo gnjaviti jednostavno cula sam za tu operaciju ali niko mi nemoze nista konkretnije reci o njoj
da li je ucinkovita i da li mozda znas cijenu,da li je tezak zahvat
i kako bi dosla do broja telefona i jel mogu ja to samo tako nazvati i naruciti se na pregled
puno hvala na brzini odgovora
izvini ali moram jos malo gnjaviti jednostavno cula sam za tu operaciju ali niko mi nemoze nista konkretnije reci o njoj
i kako bi dosla do broja telefona i jel mogu ja to samo tako nazvati i naruciti se na pregled
molim za pomoc
zahvaljujem se na odgovoru
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Sto se tice "Banjice", pregledi se zakazuju na 011-3672-921. Za VMA ne znam broj.
Mislim da Vam nije bas tacna informacija da operacija "nije teska". Operacija se, ako se radi o osovinskom deformitetu nogu, sastoji u tome da se preseca butna ili potkolena kost, ispravlja se deformitet pa se onda kost u ispravljenom polozaju fiksira. Operacija je vrlo "pipava".
Mislim da je najbitnije da se uradi rentgenski snimak noge, da se na njemu izmeri stepen deformiteta (u uglovima), pa da se tek onda razmislja o nacinu lecenja.
Mislim da Vam nije bas tacna informacija da operacija "nije teska". Operacija se, ako se radi o osovinskom deformitetu nogu, sastoji u tome da se preseca butna ili potkolena kost, ispravlja se deformitet pa se onda kost u ispravljenom polozaju fiksira. Operacija je vrlo "pipava".
Mislim da je najbitnije da se uradi rentgenski snimak noge, da se na njemu izmeri stepen deformiteta (u uglovima), pa da se tek onda razmislja o nacinu lecenja.