Da li smijem uzimati rivotril thioril i amino acide 2300 za

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Podgorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 21, 2004 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Podgorica »

Zelio bih vas zamoliti posto se ja trenutno lijecim od anksioznosti depresioje i tako tih stvari.Koristim medikamente rivotril 2mg i thioril antipsihotik.Volim bilding pa bih vas pitao da li smijem da koristim amino acide 2300 zabilding i da li moze biti nus opojeve hvala unaprijed ....Podgorica
owim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 19, 2004 1:00 am

Post od owim »

Ako se ne varam, vaša dijagnoza je iz grupe "šizoafetktivni poremećaji", i pod terapijom ste neurolepticima. Mislim da je pitanje koje ste postavili u forumu pravo, ali za vašeg lekara - recite mu otvoreno šta želite da radite. Možda ćete videti da je za bavljenje sportom često veće uživanje u samom upražnjavanju, a ne finalnom rezultatu, tako da vam dodatne supstance možda i nisu potrebne. Pozdrav!
sara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 08, 2004 2:00 am

Post od sara »

amino kiseline spadaju u kategoriju pomocnih lekovitih sredstva i ona se kod nas testiraju kao hrana,testiraju se na bakterije a ne na supstance,svasta ima u njima.uglavnom su to proizvodi iz inostranstva i nisu adekvatno ispitana.ono sto ja znam sigurno to je da vecina njih sadrzi napr. L - arganin koji ne bi smele da koriste osobe sa shizofrenijom.znam sportiste koji koriste proteine i koji to dobro podnose,a znam isto tako ljude koji su jako lose podneli.izvestan je i proteinski shok.preporucila bi ti da ides prirodnim putem prilagodis ishranu i uzivas u sportu. pozdrav sara
Zaključana tema