Posle prvog odnosa i normalno prvog momka posle sest meseci su mi se pojavile neke izrasline i odlaskom kod doktora ustanovljeni su KONDILOMi!!!!!!!!!!!Mojoj sreci definitivno nije bilo kraja......
Od prosle godine sam krenula sa lecenjem.....Prvi papa test je bio[2].Nisam isla na nikakvo skidanje hiruskim putem....Moj ginekolog je izgleda odlucio da uz pomoc vaginaleta nekih masti i tableta cisto sredi moj sekret a izgleda je racunao i da se moj organizam sam izbori.......To je pocelo od januara prosle godine....Kondilomi su se povukli, a ja sam papa test ponovila novembra....I gle cuda.....Papa test[3]....Uocena je odredjena promena na grlicu....Uradila sam biopsiju i rezultat je candiloma planym na grlicu.Uradila sam i tipizaciju virusa i sva tri rezultata su mi negativna......Ponovila sam papa test pre par dana i on je i dalje dobra [3]???????Tu promenu na grlicu doktor mi je savetovao da otklonim radio-talasima?????MOLIM VAS POMOZITE MI.....Kakva je to metoda???Koliko je efikasna????Da li je bolna????Ostavlja li tragove???Koliko treba da zaraste???Kada mozes da postanes ponovo sexualno aktivan posle toga????
Ljudi imam milion pitanja u vezi toga???????????Ocajna sam i potpuno konfuzna...Izvinite zbog mog opsirnog izlaganja................