Postovani,
Vec duze vreme, kada se krecem, u levom kuku, pod rukom, osecam kao da se nesto pomera, prelazi preko kuka napred-nazad - laik sam, nesto sto mogu da uporedim sa npr. tetivom.
Pre mozda dve nedelje poceo sam da osecam ne veliki bol na tom mestu, te kasnije primetio da su mi kukovi asimetricni - taj levi kuk je malo izbacen u stranu (otprilike 1-2 cm).
Trenutno se nalazim u inotranstvu gde mi sistem medicinske zastite nije toliko neposredan koliko je to bio u Srbiji, uzimajuci u obzir i jezicku barijeru te komplikacije oko zdravstvenog osiguranja, pa molim za bilo kakav odgovor ili procenu, koliko to moze komplikovano da bude (neki problem sigurno jeste).
Ukoliko moze da bude od znacaja, secam se da sam u 7. razredu O.S. imao dosta bolnu povredu bas tog kuka, nakon pada u doskoku igrajuci basket (skolski lekar tome nije pridavao vaznost te je samo rekao tada da se krecem sto vise).
Svakako, posto planiram posetu domovini u naredna dva meseca, posetu fizijatru smatram neizostavnom – u poredjenju sa lekarima ovde, nasi su besprekorni genijalci.
Imam 32. godine.
Hvala unapred na odgovoru.
Srdacan pozdrav,
Bojan
Bol u kuku; Asimetrija
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 09, 2008 2:28 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
NE FIZIJATRU
Par mogućnosti dolazi u obzir kad su u pitanju čudne senazcije u predelu koji navodis, relativno bi lako utvrdili o čemu se radi, samo što ti ne treba pregled fizijatra već ortopeda!!!!