Crvene tackice

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
llm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 3:23 am

Crvene tackice

Post od llm »

Pozz :D

Trudio sam se da procitam mnogo postova pre nego sto napisem moj problem, u slucaju da je neko vec imao slican problem.

Primetio sam pre jedno dva meseca neku crvenu sitnu tacku koja je nakon par dana nestala. Nakon nekog vremena opet se pojavila ali vise komada. Nisam ih imao jedno dve nedelje pa su se sad pojavile. Male crvene tackice, mozda plikovi mada meni nedeluju kao plikovi, na samo glavicu. Nemam svrab, niti bolove, necuri nista nemam nikakvih mirisa ili gnojenja. Pojavljuju se svremena na vreme. Mislio sam da nisu vasi ali skidam dlake redovno. Kad god se pojave perem polni organ posle svakog mokrenja i pred spavanje namazem pavlovicevom mascu i posle 3 dana nestanu. Dal je moguca neka alergija ili sl. na nesto?
Higena mi je redovna, tusiram se jednom dnevno nakon povratka sa posla. Zena mi nema nikakvih problema i nismo menjali partnere od kad smo zajedno zadnjih 7 godina(ja mogu da garantujem za sebe).

Ici cu kod lekara ako se opet pojave definitivno. Citao sam i gledao slike na internetu i ne mogu nikako da povezem ni jedan slucaj sa mojim, pa ako bilo ko ima neki predlog savet ili sl rado bi poslusao.

Unapred zahvala!!
Odgovori