Problem sa besikom u trudnoci

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Problem sa besikom u trudnoci

Post od spy »

Godinama unazad imam problem sa besikom koji sam resavala (privremeno) antibioticima i uz pomoc dosta tecnosti (cajevi od uve i persuna).Sada je problem sto sam trudnica a uva je zabranjena u trudnoci kao i,naravno,antibiotici a moje tegobe vezane za besiku i dalje ne prestaju.Molim zene koje imaju ovakvo iskustvo da mi pomognu savetom sta da radim!Unapred se zahvaljujem svima koji mi odgovore!
Macaki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2008 12:13 pm

Post od Macaki »

Nisam cula za to da je uva zabranjena u trudnoci ? :o
Mozes da uzimas brusnicu. Bolje susenu da grickas nego da kuvas caj. Svakoga dana po malo, par kafenih kasicica. Bice ti dobra ne samo za besiku nego i za opste stanje organizma. :wink:
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Post od spy »

Hvala Macaki,pocela sam sa brusnicom pre nekih mesec dana .Tako je i konzumiram...bas kao sto ti rece!Ima raznih preparata od brusnice pocevsi od kapsula,sirupa,cajeva ali ja ipak grickam susene plodove i to ne vise od velike kasike jer snizava pritisak pa nije preporucljivo jesti vise!
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Re: Problem sa besikom u trudnoci

Post od severus »

spy napisao:Godinama unazad imam problem sa besikom koji sam resavala (privremeno) antibioticima i uz pomoc dosta tecnosti (cajevi od uve i persuna).Sada je problem sto sam trudnica a uva je zabranjena u trudnoci kao i,naravno,antibiotici a moje tegobe vezane za besiku i dalje ne prestaju.Molim zene koje imaju ovakvo iskustvo da mi pomognu savetom sta da radim!Unapred se zahvaljujem svima koji mi odgovore!
Postoje i antibiotici potpuno bezbedni za plod .Porazgovarajte malo o tome sa ginekologom ili promenite ginekologa.U trudnoci vam sigurno ne treba da zbog urinarne infekcije dobijete horioamnionitis.
Odgovori