Otoskleroza i trudnoca
Otoskleroza i trudnoca
Vec 7 godina imam zujanje u usima i uradjene su mi razne analize posle kojih mi nije tacno receno od cega bolujem. Posto mi majka boluje od otoskleroze lekari sumnjaju da sam je nasledila. Citala sam da se ona pogorsava za vreme trudnoce i zanima me da li je neko osecao to zujanje u usima ili mu je konstatovana otoskleroza a da je stanje u trudnoci pogorsano i da je nakon porodjaja uradjena operacija. Da li se i zujanje u trudnoci pojacava? Mami je operacija zakazana za dva meseca ali moj slucaj je drugaciji s obzirom da sam jako mlada. Pomozite mi !!!!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
cao,procitala sam tvoju poruku i podsetila si me na mene
.
Ja imam otosklerozu vec 2 god i nasledila sam je od majke,a inace imam 24 god. Pre skoro 2 god sam operisala uvo i bolje cujem od tad.Medjutim vec skoro godinu imam zujanje u uvu koje traje ceo dan,rece mi dr da je to tinitus i da moze da traje 2 dana ili mesec ili ko zna koliko. Valjda do toga dolazi usled zapusenja eustahijeve tube.
A sto se tice trudnoce,jedna zena koja je lezala samnom u bolnici mi je rekla da je ona dobila otosklerozu od teskog porodjaja. i rekla mi da je to od jakog naprezanja i da kad budem nameravala da se poradjam to uradim carskim rezom ili sa epiduralnom.
samo polako ,znaj da nisi sama ,ima nas puno

Ja imam otosklerozu vec 2 god i nasledila sam je od majke,a inace imam 24 god. Pre skoro 2 god sam operisala uvo i bolje cujem od tad.Medjutim vec skoro godinu imam zujanje u uvu koje traje ceo dan,rece mi dr da je to tinitus i da moze da traje 2 dana ili mesec ili ko zna koliko. Valjda do toga dolazi usled zapusenja eustahijeve tube.
A sto se tice trudnoce,jedna zena koja je lezala samnom u bolnici mi je rekla da je ona dobila otosklerozu od teskog porodjaja. i rekla mi da je to od jakog naprezanja i da kad budem nameravala da se poradjam to uradim carskim rezom ili sa epiduralnom.
samo polako ,znaj da nisi sama ,ima nas puno