dr. Murad (dodatak ishrani)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
dragan
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 19, 2005 9:13 am

dr. Murad (dodatak ishrani)

Post od dragan »

PURE SKIN CLARIFYING SUPPLEMENT
TRETIRANJE / OBNAVLJANJE

--------------------------------------------------------------------------------

Dodaci ishrani za masnu i kožu sa aknama

Pakovanje : 120 komada

--------------------------------------------------------------------------------

Klinička ispitivanja su pokazala da se nakon četvoronedeljnog uzimanja preparata redukuje izbijanje akni čak do 55%. Koža je čistija, zdravija i lepša, nakon uztimanja ove mešavine esencijalnih vitamina i biljnih ekstrakata. Ovaj supplement je odličan za smirivanje inflamacije kod rosacee. Uzimati dva putra dnevno u toku jela u dogovoru sa lekarom. Ne smeju se uzimati zajedno sa roakutanom i u trudnoći i kod dojilja.

Tekst je preuzet sa www.murad.co.yu

Da li je neko imao iskustva sa ovim preparatom i ako mr. Silvio moze da kaze svoje strucno misljenje o njemu.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Nisam siguran da je bas sve tako kao sto pise u reklami uz taj proizvod, ali sigurno moze malo da pomogne opstem stanju koze. Ja nemam licno iskustvo sa njihovim preparatima koji se piju, ali imam zaista odlicna iskustva skoro sa svim preparatima koji se koriste za negu kao i sa dermo-kozmetickim preparatima.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

To mi lici na dermapure.com ili zenmed tablete, iskustva s njima kod ljudi koji su probali su vishe negativna nego pozitivna, u smislu da se ljudima josh vishe pogorsha stanje.

Za murad ne znam, ali su tablete biljne isto u pitanju.
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

derma pure RX

Post od mirja »

:evil: Evo da se ubacim i ja u vrzi derma pure RX odmah da kazem velika laz! Popila sam vise od polovine nikakvi rezultati cak sta vise pocela je koza jos vise da mi se masti! Sta cemo sve probati (A KOOOSTA DO......) ili je mozda sve individualno od osobe do osobe ajde da se tesim ali vise neverujem niusta! pozdrav svim MASNOKOZCIMA!
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Ovo su sve dragocena iskustva. Ni mi ne mozemo bas sve da znamo, a narocito probamo! :oops:
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:Ovo su sve dragocena iskustva. Ni mi ne mozemo bas sve da znamo, a narocito probamo! :oops:
:evil: Pa nebih rekla da je bas tako! nista gore nema :probati platiti i razocarati se"grrrrrrrrr!
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Slažem se, a zamislite kada bi Gorana i ja probali, što spolja, što iznutra svaki preparat...?! :roll:
Ipak, trudimo se da upoznamo ili isprobamo, baš na našim kožama ili kožama naših bližnjih, gomilu kozmetičkih i dermo-kozmetičkih preparata pa s toga stalno vučemo neke kese sa uzorcima. :wink:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Vidim da hvalite sve Muradove preparate:)

Ipak bih vas pitala,oboje...sta mislite o muradovim kremama iz anti-age programa.Da li su kvalitetni,da li imaju odgovarajuce (iz reklame) efekte i da li mozda znate koja im je cena.

Tnx
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Ja sam imala iskustvo samo sa perfecting serumom koji zaista deluje blagotvorno na zreluz isusenu i izboranu kozu. Ja koristim RVB antiage antisolar krem sa khaya extractom i phototanom-cinamati i SPF 16, za dnevnu negu lica, a nocu Ceramide oko ociju i na predeo vrata iz SB trade laboratorije i povremeno RVB antiage kremu iz biotehnoloski dizajnirane linije Light life sa matrexilom i sepiliftom za gravitacione bore, a cistim kozu lica Vichy-jevim preparatom- P.F.micellaire.
Nazalost neredovno idem kod kozmeticara u stilu u kovaca kuca bez kukaca- ali su mi jako prijali Muradovi enzimski pilinzi i 20 % vocne kiseline. Mr ph Silvio ima lepo iskustvo sa enzimima RVB, a u poslednje vreme je fasciniran Muradovom linijom za kuperoznu kozu, ali bolje da nam on sam prenese svoja iskustva kad se vrati sa Jadrana- nadam se da se sacuvao od sunca-poneo je gomilu antisolarnih preparata
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Hvala Gorana:)

Znaci,VI ste zadovoljni RVB kolekcijom,odnosno antisolarnim kremom sa khaya extractom i phototanom-cinamati i SPF 16, za dnevnu negu lica.

Ima li je Silvio u svojoj apoteci i koliko kosta?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

RVB je profesionalna linija, ne moze se naci ni u apotekama ni u parfimerijama vec u ovlascenim salonima, ali je Silvio moze poruciti preko salona Dermamedicae. Cena je nesto oko 1500 dinara ili 20 eura i jedno pakovanje mi traje 3- 4 meseca kada je mazem svaki dan.
Ali ja imam 50 godina pa mi je verovatno i potrebna antiage krema :D
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori