PURE SKIN CLARIFYING SUPPLEMENT
TRETIRANJE / OBNAVLJANJE
--------------------------------------------------------------------------------
Dodaci ishrani za masnu i kožu sa aknama
Pakovanje : 120 komada
--------------------------------------------------------------------------------
Klinička ispitivanja su pokazala da se nakon četvoronedeljnog uzimanja preparata redukuje izbijanje akni čak do 55%. Koža je čistija, zdravija i lepša, nakon uztimanja ove mešavine esencijalnih vitamina i biljnih ekstrakata. Ovaj supplement je odličan za smirivanje inflamacije kod rosacee. Uzimati dva putra dnevno u toku jela u dogovoru sa lekarom. Ne smeju se uzimati zajedno sa roakutanom i u trudnoći i kod dojilja.
Tekst je preuzet sa www.murad.co.yu
Da li je neko imao iskustva sa ovim preparatom i ako mr. Silvio moze da kaze svoje strucno misljenje o njemu.
dr. Murad (dodatak ishrani)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nisam siguran da je bas sve tako kao sto pise u reklami uz taj proizvod, ali sigurno moze malo da pomogne opstem stanju koze. Ja nemam licno iskustvo sa njihovim preparatima koji se piju, ali imam zaista odlicna iskustva skoro sa svim preparatima koji se koriste za negu kao i sa dermo-kozmetickim preparatima.
derma pure RX

-
- Saradnik
-
- Saradnik
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Ja sam imala iskustvo samo sa perfecting serumom koji zaista deluje blagotvorno na zreluz isusenu i izboranu kozu. Ja koristim RVB antiage antisolar krem sa khaya extractom i phototanom-cinamati i SPF 16, za dnevnu negu lica, a nocu Ceramide oko ociju i na predeo vrata iz SB trade laboratorije i povremeno RVB antiage kremu iz biotehnoloski dizajnirane linije Light life sa matrexilom i sepiliftom za gravitacione bore, a cistim kozu lica Vichy-jevim preparatom- P.F.micellaire.
Nazalost neredovno idem kod kozmeticara u stilu u kovaca kuca bez kukaca- ali su mi jako prijali Muradovi enzimski pilinzi i 20 % vocne kiseline. Mr ph Silvio ima lepo iskustvo sa enzimima RVB, a u poslednje vreme je fasciniran Muradovom linijom za kuperoznu kozu, ali bolje da nam on sam prenese svoja iskustva kad se vrati sa Jadrana- nadam se da se sacuvao od sunca-poneo je gomilu antisolarnih preparata
Nazalost neredovno idem kod kozmeticara u stilu u kovaca kuca bez kukaca- ali su mi jako prijali Muradovi enzimski pilinzi i 20 % vocne kiseline. Mr ph Silvio ima lepo iskustvo sa enzimima RVB, a u poslednje vreme je fasciniran Muradovom linijom za kuperoznu kozu, ali bolje da nam on sam prenese svoja iskustva kad se vrati sa Jadrana- nadam se da se sacuvao od sunca-poneo je gomilu antisolarnih preparata
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
RVB je profesionalna linija, ne moze se naci ni u apotekama ni u parfimerijama vec u ovlascenim salonima, ali je Silvio moze poruciti preko salona Dermamedicae. Cena je nesto oko 1500 dinara ili 20 eura i jedno pakovanje mi traje 3- 4 meseca kada je mazem svaki dan.
Ali ja imam 50 godina pa mi je verovatno i potrebna antiage krema
Ali ja imam 50 godina pa mi je verovatno i potrebna antiage krema

predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.