NADRILEKARSTVO

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

NADRILEKARSTVO

Post od drbgd »

molim administratore da sve rasprave o alternativnoj medicini prebaci u jedan podforum. ovaj forum se i zove "doktor" a ne travar, akupunkturolog, homeopata, itd.. i kada sam mu se prikljucio imao sam najbolju nameru da iskoristim slobodno vreme da svojim savetima pomognem ljudima. u poslednje vreme to postaje nemoguce, upravo zbog postova ovakve vreste, koji su postali sami sebi svrha i metastazirali su gotovo u sve podforume, tako da sam poceo da poput nekih kolega razmisljam o povlacenju.
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Re: NADRILEKARSTVO

Post od Padmé »

drbgd napisao:molim administratore da sve rasprave o alternativnoj medicini prebaci u jedan podforum. ovaj forum se i zove "doktor" a ne travar, akupunkturolog, homeopata, itd.. i kada sam mu se prikljucio imao sam najbolju nameru da iskoristim slobodno vreme da svojim savetima pomognem ljudima. u poslednje vreme to postaje nemoguce, upravo zbog postova ovakve vreste, koji su postali sami sebi svrha i metastazirali su gotovo u sve podforume, tako da sam poceo da poput nekih kolega razmisljam o povlacenju.
Ne znam da li si citao temu koju sam juce postavila : "Kako forum uciniti boljim?" ovo sto si napisao se lepo nadovezuje na razmisljanja koja su tamo iznesena.
Ako uopste doje do neke rasprave i poboljsanja kvaliteta diskusija, treba videti da li da se forum drzi zapadnjecke medicine, ili da se uvede i ovaj PDF, samo sumnjam da bi se za njega mogao naci moderator.
Pozdrav
Padmé napisao:Vec sam rekla da mi je zao, mogao bi ovo da bude super forum, da ljudi stvarno dobiju informacije od strucnjaka, a vidite sta se desava :roll: .
minjab i ja smo rekle svoje kao clanovi, valjda ce se neko procitati, veliki strucni potencijal ostaje neiskoristen, a s druge strane otvara se prostor za manipulaciju.
pozdrav :wink:
daredevilboy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm

Post od daredevilboy »

u potpunosti se slazhem
iskreno mislim da bi na forumu ovakvog tipa takve trebalo BANOVATI
no, slazhem se i sa idejom vishe milostivih forumasha
da im se da jedan potforum u koem bi prezentovali chudesne rezultate svojih metoda
Odgovori