Akne i hormoni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kacha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 23, 2005 8:48 pm

Akne i hormoni

Post od kacha »

Raznim dijetama pogorsao mi se nekad savrsen ten. Vjerujem da je nastupio hormonalni poremecaj i planiram napraviti pretrage da budem sigurna. Nemam mnogo akni ali se neprestano javljaju, tako da posljednjih par mjeseci isprobavam sve moguce kozmeticke preparate ali bezuspjesno. Jasno mi je da je uzrok unutrasnji. Jesu li rjesenje kontraceptivne pilule i koje?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Proverite ultrazvukom nalaz na Vasim adneksima. Imate li problema sa ciklusom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
kacha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 23, 2005 8:48 pm

Post od kacha »

sta su adneksi?
ciklus mi je poremecen, menstruacije izostaju i zato sam i posumnjala na hormone.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Adneksi su jajnici i jajovodi. Poremecaj-najcesce policisticni ovarijumi -PCO-mogu se dijagnostikovati ultrazvucnim pregledom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori