Devojcica od 3 godine ima sekret!!!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2007 4:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Devojcica od 3 godine ima sekret!!!
Mojoj ćerci se sa 2,5 godina pojavio žućkasti sekret na gaćicama i mokraća se čudno oseti. Otišli smo kod pedijatra i obratli se u vezi preoblema. Vadila je krv (krvna slika u redu) i mokraću (u redu), a sekret postoji. Doktorica je bez saveta specijaliste onako više na svoju ruku zaključila da se radi o gljivicama. Dobili smo kreme gentamicin i daktanol ujutro i uveče i zabranu čestog perkanja. Stanje je i dalje ostalo isto, samo se sa vremena na vreme u kratkom periodu izgubi sekret pa opet pojavi. Stvarno neznam šta da radim, da li da idem dalje kod nekog specijaliste i kog?
oduvek simpatichna
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
na institutu za majku i dete postoji deciji ginekolog, pa jo mizda najbolje da je odvedes tamo, oni ipak imaju iskustva sa tako mlom decom, e sad meni je moj gin. rekao da svoje devojcice perem cistom vodom bez sapuna, naravno jednom dnevno je dovoljno ukoliko dete obavlja nuzdu na nosi, i izbegavaj vlazne maramice, bolje pokvasi maramicu vodom, moguce da je parfemisani sastojci u vlaznoj maramici iritiraju.
double trouble is my life
Slažem se sa Veki...i ima tu još jedna stvar. Naime, od kako su uveli koncentrovane koncentrate praška za veš dosta ženskog sveta se žali na pojačan sekret. I možda ćeš rešiti problem ako izbaciš iz upotrebe omekšivač za rublje i recimo, bar dva do tri puta ponvljati program ispiranja veša. Znam da se moj sinčić perutao od Neveninog bebi sapuna...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 22, 2007 1:30 am
Ja sa svojom trogodisnjom cerkom imam slican problem.Skoro sest meseci sam koristila daktanol i nistatin kapi ,po savetu pedijatra,svaki put kada mi devojcica ima sekret i blago crvenilo.Isto je urinokultura i krvna slika bila ok.Kao i ultrazvuk...Cak smo i kod nefrologa isli.
Na kraju sam dete odvela kod privatnog ginekologa da se detetu uzme vaginalni bris,jer je nas pedijatar smatrao da nema potrebe.
I cuda, esherihia coli!
Necu da vas plasim,samo vam savetujem da ne lecite dete od gljivica kada niste sigurno ni ustanovili da ih ima!Da ne prodjete kao mi.
Sve najbolje!
Na kraju sam dete odvela kod privatnog ginekologa da se detetu uzme vaginalni bris,jer je nas pedijatar smatrao da nema potrebe.
I cuda, esherihia coli!
Necu da vas plasim,samo vam savetujem da ne lecite dete od gljivica kada niste sigurno ni ustanovili da ih ima!Da ne prodjete kao mi.
Sve najbolje!