Suva kosa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ddj84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 8:16 pm

Suva kosa

Post od ddj84 »

Pozdrav svima!
Verujem da je ovo pre pitanje za devojke, a mogu i muskarci da se ukljuce :)
Elem, nikad nisam obracao previse paznje na kosu jer je uvek bila dobra i gusta, ali u poslednje vreme (tj. nekih godinu dana:) je prilicno suva. Nov sam na forumu i video sam da mnogi preporucuju nanosenje nekih pakovanja (predpostavljam da je to sampon + jos_po_nesto) ali ne znam ni sta ni kako da stavim :) dobro, za "kako" bih mogao da pitam frizera, ali me interesuju vasa misljenja bar za kombinaciju...
A, da, kosa mi je plava i relativno kratka, tj. nije duga, a s obzirom da je gusta, kad je operem izgleda k'o seno sa cupercima na sve strane :) frizer mi je preporucivao gel, ali se meni to cini kao losa ideja jer, na stranu sto ne bih voleo da ga stavljam, mislim da moze da utice samo lose na duze staze. Predlozio mi je i penu za posle pranja ali mi ona samo ucvrsti kosu i imam neki bljak-prljav osecaj posle stavljanja... a i ne cini nista, u sustini :)
imate li neke preporuke?
hvala unapred!
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Pa jeste univerzalni problem. Zato ce biti i univerzalnog odgovora : Imas gomilu preparata, sampona, balzama i pakovanja za suvu kosu koju koristi zenski rod. L'oreal, Garnier, Nivea, Dixon etc...probaj nesto od toga a namenjeno je suvoj kosi . S obzirom da ipak nemas problem prilicno ostecene kose, kao sto imaju devojke koje se farbaju, mislim da bi ti sampon i balzam za suvu kosu bio sasvim dovoljan da resis problem.
ddj84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 8:16 pm

Post od ddj84 »

Eh, ja zaboravio da se zahvalim!
Uzeo sam po preporuci sampon i balzam i sad je sve dobro!
Hvala Andjela!
Odgovori