Radi se o jednoj vrsti alternativne medicine, mislim da je spoj staro grcke i kineske medicine. Osnovna terapija su pripodni cajevi. Ja sam zaista posle par terapija bio preporodjen. Prosle godine na Kipru dok sam letovao upoznao sam osobu iz Lilehamera iz Norveske koja je koristila iste cajeve tj. od iste osobe. Sve to ukazuje da se za dobrim lekom daleko cuje. Naime velika je paleta cajeva za razna obolenja koja su se uspesno pakazala u svojoj primeni. Recimo moja majka je koristila za cistu na jajnicima koja je posle tri terapije nestala, a savetovana je operacija, nasa kucna prijateljica u 41 godini je uz pomoc cajeva ostala u drugom stanju i sada ima prelepu devojcicu od 3 godine, a da i ne spominjem gde ona i njen suprug nisu sve isli i pokusavali da savladaju sterilitet. Moja topla i nadasve iskrena i u praksi potvrdjena preporuka je za sve da se okrenu nekom od vidova alternativne medicine. Nebi ovom prilikom da nabrajam prijatelje, kolege, rodjake koji su uz pomoc siroke palete ovih cajeva uspesno resili neke od svojih zdravstvenih problema.
Tragajuci za resenjem svog problema, uspeo sam na ovaj nacin da pomognema. Vecina od nas misli da neki od lekova mogu naci samo u inostranstvu. To sam i ja mislio i isti iz Svajcarske i nabavio pre par godina, a da nisam ni bio svestan da tu negde u Vojvodine postoji osoba koja se ovim ovim problemom uspesno bavi uz pomoc prirodnih cajeva.
Na kraju sta joj reci samo jedno VELIKO HVALA !!!

[/i][/b]