Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
imam problem sa erekcijom, ne znam sta da radim. Obavio sam spermokulturu i spermogram. proverio sam na netu, sa rezultatima je sve u redu,osim sto imam povecan broj leukocita 3-4, i aglutinacija je prisutna, bez obzira sro nema bakterija. erekcija mi nije potpuna "kao nekad"...lekari misle da je sve u mojoj glavi. to traje vec par meseci....Jel neko moze da mi pomogne?
Cao, video sam tvoju temu pa reko hajde da odgovorim.To za rezultate, i ne mora da bude 100% tacno, tako da ponovi test. ALI bakterije nisu jedini uzročnici povećanja leukocita.To mogu biti i virusi. Ovi testovi se plaćaju, ali ti ipak uradi.Urolog će ti reći koja antitela da proveris i znaćeš. To je što se tiče fiziološke strane, a možda je ipak problem i u glavi.Tu drugu varijantu problema ćeš rešiti tako što ćeš uzeti uput za psihologa, i popričati sa njim o tome i ako je problem u glavi brzo ćeš ga rešiti. Nadam se da sam ti pomogao!
POZZ...