KAKO HORMONSKI LEKOVI UTICU NA KILAZU?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
MADAMPIANO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 28, 2006 11:44 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

KAKO HORMONSKI LEKOVI UTICU NA KILAZU?

Post od MADAMPIANO »

Molim vas za odgovor kako lekovi hormonskog karaktera koje treba da pijem 6 meseci zbog lecenja endometrioze uticu na kilazu.
JA sam i ovako punija a bojim se da cu se jos vise ugojiti posle doziranja Janina ili ampula Zoladeksa.
da li neko zna da mi preporuci sta je od ova dva leka bolje protiv endometrioze i kako da e hranim u narednih 6 meseci?
hvala unapred
Pozdrav svim forumasima
aleksandra skopje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 10:15 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od aleksandra skopje »

:o I ja imam isti problem. U Makedoniji nema Zoladex 3,6 mg. Ima li ih kod vas ? Cula sam da su otprilike 150 eura jedna. Dali ste zavrsili tu proceduru. Kako ste sad? Izvinite ako ima jezicne greske.
Pozdrav iz Skopje
Poslednja izmena od aleksandra skopje u Sub Feb 23, 2008 10:32 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Ja uzimam hormone vec 7 godina, doduse u vidu kontraceptivnih pilula jer one sadrze minimalnu kolicinu hormona, a opet dovoljnu da resi problem.
Nisam se gojila od njih, malo je teze islo mrsavljenje, ali moj doc kaze da to nema veze sa lekovima. Jedino sto mi se desavalo u prva dva meseca je da sam bila placljiva. Nekako mogla sam da pustim suzu kad sam htela, a i kad nije trebalo... desavalo se.
A sto se tice hrane, nastavi svojim putem. Napade gladi resavaj vodom i setnjom. Bar ja nekako lakse to prezivim kad nisam u blizini kuhinje.

Srecno!
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Re: KAKO HORMONSKI LEKOVI UTICU NA KILAZU?

Post od seven.maja »

MADAMPIANO napisao:Molim vas za odgovor kako lekovi hormonskog karaktera koje treba da pijem 6 meseci zbog lecenja endometrioze uticu na kilazu.
JA sam i ovako punija a bojim se da cu se jos vise ugojiti posle doziranja Janina ili ampula Zoladeksa.
da li neko zna da mi preporuci sta je od ova dva leka bolje protiv endometrioze i kako da e hranim u narednih 6 meseci?
hvala unapred
Pozdrav svim forumasima
Citala sam da biljka vitex agnus castus rjesava taj problem. Iscitaj sto ti se nudi na netu pa sama odluci.
Odgovori