lichen sclerosis

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
akbal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2007 9:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

lichen sclerosis

Post od akbal »

Pre tri godine, posle porodjaja sam primetila neke promene na kozi oko polnog organa, i tada mi je dermatolog dijagnostikovao vitiligo...informisala sam se o toj bolesti, narucila neki gel iz inostranstva, i pokusavala da ga sprecim da se prosiri....zbog neki ranica koje nikako da zarastu, povremenog peckanja i bolova tokom polnog odnosa, sam ponovo otisla kod (drugog) dermatologa i on mi je rekao da imam LICHEN SCLEROSIS....sok za mene na samu pomenu imena...pokusavala sam da nadjem nesto na internetu, da se obavestim, jer, dosta mi je lekara koji nemaju vremena da ti objasne nista o bolesti nego ti samo napisu recept i kazu "sledeci", ali sam nasla samo strane sajtove....molim nekoga da mi malo objasni sta je lichen sclerosis, kako nastaje, kako se tretira (ne mogu da kazem leci jer, koliko sam procitala leka nema), kako ziveti sa tim sto kvalitetnije, sta dalje......zelim da reagujem sto brze i sto bolje, da promenim zivot ako treba, jer, imam malo dete i ne zelim da se prepustim bolesti, moram da se borim....hvala unapred
boni78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 10:36 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od boni78 »

Napisala sam vam odgovor na pp! Javite ako ste procitali!
Veliki pozdrav!
Odgovori