Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Hufac plus se vise ne proizvodi,tako su mi rekli u apoteci u kojoj sam ga do sada kupovala,nije mi jasno zasto,ali nama koji taman nadjemo ono sto nam odgovara,neko nam i to oduzme,inace,ne znam tamo ali ovde u inostranstvu se Apiasac-u ambalaza promelila,sada je plavo-bele boje i dalje u maloj bocici od 40 ml,koju ja jako brzo potrosim!
Moje pitanje bi bilo,da li mogu da zamenim Hufac plus za Normaderm Vichy gel za ciscenje?
Ja sam mislila na obican gel Hyfac plus,ne na penu,i u apoteci u koju ja odlazim redovno jer su ljudi koji tamo rade divni,uvek se trude da mi naruce i nabave sve sto potrazim,(to i jeste njihov sistem rada,ono sto uvek imaju u apoteci su lekovi i kozmetika koja se brzo prodaje,za posebne kreme rade porudzbine)rekli da se Hufac gel vise ne proizvodi,za penu nisam ni pitala!
Meni sad nije jasno - je li bezbedno koristiti te pene i gelove sa vocnim kiselinama leti posto je neko pominjao pre da mogu ostati fleke na licu od sunca?