Daj covece zamaras se glupostima,ti si momak od 18 godina i znaci kao sto si rekao imas devojku 6 meseci,mani se ti druze moj i tableta i psihologa nego rascisti to sam sa sobom.Neces valjda da kazes da nisi sposoban da imas uredan sex sa devojkom,sve je to u tvojoj glavi pa ako ti se to desi i sledeci put udari glavom u zid.Samo opusteno burazeru!!!
problem sa sexom
Moderatori: vlada99, moderato, admin
-
alpha
- Novi član

- Pridružio se: Ned Mar 27, 2005 8:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
za x3m
Daj covece zamaras se glupostima,ti si momak od 18 godina i znaci kao sto si rekao imas devojku 6 meseci,mani se ti druze moj i tableta i psihologa nego rascisti to sam sa sobom.Neces valjda da kazes da nisi sposoban da imas uredan sex sa devojkom,sve je to u tvojoj glavi pa ako ti se to desi i sledeci put udari glavom u zid.Samo opusteno burazeru!!!

@x3m
Mazi se sa devojkom par sati, pa da vidish kako ce da grune odjednom
Dakle savet koji mora da uspe je da sa devojkom malo konzumirash neznosti, ne morate imati sex, vec lezite i mazite se, sve dok jednog dana se mishko ne probudi. Ovako cesh postati opushteniji i daleko samouvereniji, niko ne skace odma na sex, predigra je koliko za devojku bitna i za tvoju erekciju. Dodushe sex ce biti kraci sa duzom predigrom (mislim na mazenje) ali lagano, sa iskustvom i to ce se popraviti.
Mazi se sa devojkom par sati, pa da vidish kako ce da grune odjednom