Steatocystoma multiplex

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
strahimir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2005 12:59 am

Steatocystoma multiplex

Post od strahimir »

Naime zanima me sve o tome.Skoro sam siguran da ju imam na skrotumu te korjenu penisa.Po internetu sam trazio ali engleski mi i nije jaca strana.Procitao sam da nije opasno za zdravlje.Zanima me je li to prenosno te mogu li imati sexualne odnose s partnericom.I zanima me kako to ukloniti i je li bolno.Hvala.
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

Vrlo retko oboljenje koje zahvata pilosebacealnu jedinicu. Interesuje me jesi li ti zvanicno dosao do te dijagnoze ili ti smatras da je to. Ovo je retko oboljenje,ali nije zabrinjavajuce.
Ipak je ovo za forum dermatologije!
Sapienti sat!
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

pilosebacealna jedinica = folikul dlake + lojna zlezda
Sapienti sat!
strahimir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2005 12:59 am

Post od strahimir »

Hektor_bgd napisao:Vrlo retko oboljenje koje zahvata pilosebacealnu jedinicu. Interesuje me jesi li ti zvanicno dosao do te dijagnoze ili ti smatras da je to. Ovo je retko oboljenje,ali nije zabrinjavajuce.
Ipak je ovo za forum dermatologije!
Ma gleao sam po internetu i to mi je bilo to po svemu iako mi je sad goranai rekla da nije jer sam joj poslao slike.
Odgovori