Coverderm

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Coverderm

Post od mirja »

:( Interesuje me dali coverderm camuflazni krem puder odgovara masnoj kozi sa prosirenim porama.Narucila sam ga iza Svajcarske preko neta iz jedne apoteke.Na kutiji nepise kakav sastav sadrzi samo kako se aplicira,pitanje je dali mogu dobiti kontra efekte ako ga koristim.posto mi se cini kada sam ga stavila kao da sam se namazala sa dosta masnom kremom a isto tako imam osecaj da se jos vise vide oziljci i rupice po licu!
Nije valjda da je prevara! Inace losion za skupljane pora koji sam dobila od vas mi odgovara peeerfektan je isto tako i antirid, sa kremom nisam bas nesto odusevljena za mene je dosta masna.Puno hvala na odgovoru!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Nisam citao sastav Coverderma pa ne mogu da Vam kazem.
Za lice ste dobili nemasnu emulziju, znači bez ulja. Hajde probajte ovako:
namazite emulziju, sacekajte 10 minuta da upije a visak onda uklonite lakim pritiskanjem papirnatom maramicom.
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:Nisam citao sastav Coverderma pa ne mogu da Vam kazem.
Za lice ste dobili nemasnu emulziju, znači bez ulja. Hajde probajte ovako:
namazite emulziju, sacekajte 10 minuta da upije a visak onda uklonite lakim pritiskanjem papirnatom maramicom.
:wink: Probacu tako neznam zasto imam osecaj kad namazem emulziju da mi koza kako bih rekla "nedise" nebih zelela da me pogresno shvatite ali imam takav osecaj, u svakom slucaju probacu tako kako ste mi rekli jer takav osecaj imam i kada mazem dercome aktiv a to se desava u zadnje vreme dali postoji mogucnost da mi se koza "zasitila" od DERCOME ACTIV pa je pocela da se ponovo masti? inace do sada mi je DERCOME ACTIV najvise odgovarao. Hvala na odgovoru
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

U tome i jeste problem, ali i izazov dermato-kozmetike. Ne možete baš uvek odmah pogoditi adekvatan preparat, ali se uz malo strpljenja, nađe rešenje.
Odgovori