molim vase misljenje

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sveto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 8:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim vase misljenje

Post od sveto »

obozavam,da sam obrijan,tj,depiliram se kremom i skinem sve dlake,oko kurca,jaja,cmara, i super mi je kad je sve bez dlaka,Medjutim,ponekad,kad mi rastu dlake,kasnije,pocinje da me svrsbi,i to se uvek desava,kad god sam obrijan,pa posle 20dana,kad dlake,izrastu,svrbi me oko kite,i najvise oko cmara.Da liima nekog da je uradio trajnu depilaciju,laserom,oko kite,jaja,cmara,i gde to rade i posto kosta,Molim za odgovor
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

anatomske formacije koje spominjete u nasem jeziku imaju mnogo sinonima, a vi ste odabrali najneprikladnije za ovakav forum!
dlake koje rastu pod pazuhom skidaju se iskljucivo brijanjem, a ne depilacijom! depilacijom ovog regiona se remeti rad zlezda tog regiona.
pubicna kosmatost ima zastitnu ulogu u ravnotezi regiona u kome prirodno zive mnogi mikroorganizmi, i za potrebe licne higijene je najbolje da stanjujete dlake ali ne i da ih uklanjate.
Odgovori