molim za savet...
testisi su mi malo podignuti neosecam nikakvu bol niti bilo sta zbog toga zanima me koliko je to presudno za sterilitet i kakve posledice se mogu pojaviti u toku daljeg zivota. Nisam bolovao od nikakavi bolesti do sada.....
malo podignuti testisi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
izvinite ako spamujem, nadovezujem se na prethodni post, pa sam odgovorio ovde...
u mom slucaju je DESNI testis spusteniji od levog...je l' to bas nikad nije slucaj?? ima li nekih posledica ovakve pojave?
i jos ovo da napomenem..sa 12, 13 godina sam imao pojavu da mi se bas LEVI testis "penje". Kroz godinu dana se to samo bez ikakvih intervencija vratilo u normalno stanje, tj. taj LEVI testis se spustio nazad u "vrecicu"..
E pa sad me zanima da li je mozda upravo iz tog razloga sada DESNI testis spusteniji od LEVOG?? Hvala na info..

u mom slucaju je DESNI testis spusteniji od levog...je l' to bas nikad nije slucaj?? ima li nekih posledica ovakve pojave?
i jos ovo da napomenem..sa 12, 13 godina sam imao pojavu da mi se bas LEVI testis "penje". Kroz godinu dana se to samo bez ikakvih intervencija vratilo u normalno stanje, tj. taj LEVI testis se spustio nazad u "vrecicu"..
E pa sad me zanima da li je mozda upravo iz tog razloga sada DESNI testis spusteniji od LEVOG?? Hvala na info..

- Vragolasta Amfibija
- Moderator