bubuljice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
sexy ilija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 03, 2008 8:36 pm

bubuljice

Post od sexy ilija »

e ljudi imam bubuljice akne i mitisere jos od 8 razreda a sada san 3 godina
ne znam vise sta da radim, probao sam sve i svasta i sve pomaze samo u pocetku majka kaze da ce spasti same samo pitam se kada
preporucite mi nesto za ovaj problem kad vas molim
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Probaj sa srebrnom vodom.
JovanaMR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2008 9:16 pm

Post od JovanaMR »

Ilija, da ce same proci... svi bi voleli da je tako. kod nekog i prodju ali moras se i boriti protiv njih. veruj mi, znam kako ti je, ja godinama muku mucim s bubuljicama. jedino sto ti ja mogu preporuciti je da ih ne kopkas sam da ti ne bi ostali oziljci. idi povremeno na ciscenje lica kod dermatologa ali ni njima ne pustaj da ti kopaju po licu ako je mnogo upaljeno... prvo se mora sanirati upala pa tek onda ciscenje. redovna higijena lica se podrazumeva ali da ti ja ne pametujem mnogo oko toga, verovatno sve to znas... najbolje je da posetis dermatologa ako vec nisi. on ce najbolje znati sta treba tvojoj kozi. pogledaj temu akne i oziljci, tamo sam se raspisala o svojoj borbi s bubuljicama. Srecno!!
...za neke stvari se vredi boriti do kraja...
Odgovori