Cao!
Imam veliki problem a sastoji se od slijedeceg.
Uopste neznam kako da mrsavim ustvari kad god odlucim da sam na dijeti neznam kako da postepeno mrsavim nego bukvalno gladujem,izbacim kruh i ostalo.
I prvo pocinje lice da mi mrsavi i izgleda uzasno skroz se istanji.
A to me strasno nervira da li neko zna na koji nacin da omrsavim,a da mi lice ostane normalno da ne upadne.
HVALA!!!!!!!!!!
koliko je normalno mjesecno izgubiti kilograma
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
A zasto gladujes?
Zbog gladovanja ti lice i 'upadne'.
Samo neka ti obroci budu za 1/3 manji, hleb jedi po 2 tanke kriske po obroku (crni, razeni ili integralni, beli nikako).
Obavezno imaj 2 uzine - po 1 vocku.
Vodu pij bar 2l.
Vecera mora biti tanka.
Mnogo bolje je ako postepeno gubis kilazu (i to treba vremena, tj strpljenja da pocnes da slabis), ali nikako ne gubiti vise od 4kg mesecno.
Sto si strpljivija, to ce ti kilaza biti stabilnija.
A kada dodjes do zeljene tezine vec ces usvojiti nov nacin ishrane - bez menjanja same filozofije ishrane nemoj ni pocinjati sa dijetom
Zbog gladovanja ti lice i 'upadne'.
Samo neka ti obroci budu za 1/3 manji, hleb jedi po 2 tanke kriske po obroku (crni, razeni ili integralni, beli nikako).
Obavezno imaj 2 uzine - po 1 vocku.
Vodu pij bar 2l.
Vecera mora biti tanka.
Mnogo bolje je ako postepeno gubis kilazu (i to treba vremena, tj strpljenja da pocnes da slabis), ali nikako ne gubiti vise od 4kg mesecno.
Sto si strpljivija, to ce ti kilaza biti stabilnija.
A kada dodjes do zeljene tezine vec ces usvojiti nov nacin ishrane - bez menjanja same filozofije ishrane nemoj ni pocinjati sa dijetom
kpliko je mjesecno normalno iygubiti kilograma
Puno vam hvala na odgovoru.
Morat cu smanjiti kolicinu unosa hrane i nadam se da cu rijesiti svoj problem
Morat cu smanjiti kolicinu unosa hrane i nadam se da cu rijesiti svoj problem