Pre 2 godine u teretani kada sam pitao trenera sta bi mogao da mi preporuci za mrsavljenje, od tableta i td, rekao mi je da ne bacam pare na to i da uzmem jabukovo sirce, tj dve kasike posle svakog obroka... 20 dana da uzimam, pa 20 ne...
Pomocu toga smrsao sam nekih 5 kg za kratko vreme, i prestao da uzimam, i posle sam ponovo nabacio kilograme...
Medjutim sad uzimam ali mnogo manje, mozda 3-4 gutljaja svaka 2-3 dana...
Bojim se da mi ne osteti jetru... Sta mi mozete reci o tome... jer zelim da na svaki nacin do leta smrsam sto vise....
Kao u prethodnoj temi, imam vrlo losu ishranu zbog malo slobodnog vremena ( fast food, pizze, i to)....
Jabukovo sirce
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ovako to je bio neki maximum mog mrsavljenja za kratko vreme... 20-25 dana ...Lelaa napisao:Za koliko vremena si smrsao 5 kg ?
I da li se to po odeci videlo ?
Kako pijes to ? Jedes nesto pa 2-3 kasicice (kafene ??) popijes ?
Pozz
Naravno da se videlo po odeci... Mogu ti poslati slike na pp pa sama proceni...
u zimu te godine dolazio sam u Srbiju, i to je bilo nesto neopisivo koliko sam se bio ugojio tih meseci... nakon nepunih 5 meseci , krajem aprila otisao sam ponovo u Srbiju ( a poceo sam piti to prvih dana Aprila), i ljudi koji su me vidjali nisu mogli da veruju, da sam za tako kratko vreme skinuo 5 kg... to se naravno najvise videlo u licu i na stomaku...
Kako pijem..
Znaci posle svakog obroka, uzmem dve kashike, velike ( za supu naprimer) i popijem... moze se to dodati i u casu vode ako ne podnosite jacinu sirceta, jer sirce mesano sa vodom ne gubi efekat...
Medjutim posto jako dobro podnosim kiseline nemam problema, ja direktno naginjem iz flashe , pa uzmem i mnogo vise, jer imam uvek par litara sa strane samo za moje upotrebe...
Preporucio mi je tad trener da pijem 20 dana a 20 ne... mada sad sam poceo piti opet i ne pada mi napamet da prestajem...
Max ono 30 dana pijem pa 5 , al videcu...