Lurofaza za mr Silvia

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Lurofaza za mr Silvia

Post od mirja »

Dobila sam danas paketic za Svedsku:antirid, biljni losion i lurofazu. Interesuje me lurofaza: kada se maze i koji efekat daje.Napominjem masna koza sa prosirenim porama. Hvala na odgovoru :lol:
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Preparati za negu

Post od mr ph. Silvio »

Lurofaza je nemasna, vrlo hidratantna emulzija nemenjena za negu masne kože. Kožu vlaži i omekšava. U sebi ne sadrži UV zaštitu. Može da se koristi i za dan i za noć. Srećno! :wink:
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Re: Preparati za negu

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:Lurofaza je nemasna, vrlo hidratantna emulzija nemenjena za negu masne kože. Kožu vlaži i omekšava. U sebi ne sadrži UV zaštitu. Može da se koristi i za dan i za noć. Srećno! :wink:
:lol: Hvala na svemu!Molila bih jos za jedan koji je preparat najbolji za moju masnu i dehidriranu kozu sa dosta sitnih belih mitisera (neznam kako ih vi strucno nazivate) koje kad iscedim a lako se ciste smrde na kiselo! grozno! Hvala na odgovoru
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Mozda bi Vam znacio enzimski piling bromelainom i papainom brenda Murad a zatim klasican kozmeticki higijenski tretman pomognut komedolitickim uljem profesionalnog brenda RVB.
Ako niste raspolozeni da idete u kozmetiicki salon, a bilo bi dobro da ipak odete dolazi u obzir medicinska nega napr Hyfac gelom i Hyfac penom sa 10 % glikolnom kiselinom uz vlznje Hyseke 25+ kremom. Dobra je i maska brenda Eucerin za necistu kozu i ne zahteva profesionalno predznanje za upotrebu
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Mozda bi Vam znacio enzimski piling bromelainom i papainom brenda Murad a zatim klasican kozmeticki higijenski tretman pomognut komedolitickim uljem profesionalnog brenda RVB.
Ako niste raspolozeni da idete u kozmetiicki salon, a bilo bi dobro da ipak odete dolazi u obzir medicinska nega napr Hyfac gelom i Hyfac penom sa 10 % glikolnom kiselinom uz vlznje Hyseke 25+ kremom. Dobra je i maska brenda Eucerin za necistu kozu i ne zahteva profesionalno predznanje za upotrebu
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Ja mislim da Mirja dolazi ovamo u avgustu i da je zakazala tretman u salonu. :)
mirja
Aktivan član
Aktivan član

masna koza

Post od mirja »

goranai napisao:Mozda bi Vam znacio enzimski piling bromelainom i papainom brenda Murad a zatim klasican kozmeticki higijenski tretman pomognut komedolitickim uljem profesionalnog brenda RVB.
:P Ja dolazim u avgustu na godisnji i vec sam zakazala tretman kozmeticki.Murad mogu da narucim preko neta ali toliko ima ponuda da se izgubim (losa sam sa engleskim) pa neznam sta tacno da narucim.Pre nego sto sam dobila vase preparate losion antirid i kremu narucila sam preko neta apaisac emulziju iz francuske.Nemogu jos da je definisem ali cini mi se da su mitiseri omeksani i da se mnogo bolje ciste.Narucila bih nesto od MURADA ali ponuda je ogromna pa sam malo skepticna da nepogresim.Za sada mi najvise odgovara DERCOME activ aha 10% vIDECU KAKO CE KOZA DA MI REAGUJE NA VASE PREPARATE nekako tu imam najvise poverenja.Jedino sam zabrinuta kako da zastitim lice od sunca jer sve sto sam do sada koristila sve je premasno. Puno hvala na svemu!
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Za zaštitu od sunca probajte Hyseki emulziju 25+.
Ona nije masna, ima dobru zaštitu i namenjena je masnim kožama.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

hyseke

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:Za zaštitu od sunca probajte Hyseki emulziju 25+.
Ona nije masna, ima dobru zaštitu i namenjena je masnim kožama.
:lol: Puno hvala
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Nadam se da ćete biti zadovoljni.
Odgovori