ishrana prije sportskih aktivnosti

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
zanfir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2007 10:30 am

ishrana prije sportskih aktivnosti

Post od zanfir »

Molim vas jel postoji neki mix neke hrane koje bi mogao uzeti prije sportskih aktivnosti i natjecanja, ili neki suplement mineral, vitamin, na prirodnoj bazi, bilo sta
unaprijed hvala
markanSK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2008 10:47 pm

Post od markanSK »

Ja kad sam trenirao Kik box, nisam jeo nista dva sata pred trening, ali zato kad sam jeo jeo sam sve... znaci neka dva i po sata ranije jedes i ok si ... :D
GODZI
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:23 am

Post od GODZI »

Koliko znam sve zavisi od metabolizma i zavisis kad je trening nrp ako je ujurtu oko deset jedes uglene hidrate i posle treninga proteine i malo slatkog da ti ne spadne secer, ako je oko 3 pa uvece moras neke proteine za rucak i posle treninga voce , polse osam ne smes da jedes. nista prezeno ,masno, ne jedji kozicu sa pileta - treba bareno kuvano - najvise proteina imas u svinskim sniclam i divlim svinajam - kod pileta naj vise batak a naj manje belo meso . korisno je orasdi lesnici kikiriki badem. najvaznije INDISKI ORAH 3 komad pole treninga . ( njima ima mnog najvaznijeg proteina )

Posle vecernjeg treninga popijes jednu sumecu tabletu i legnnes da spavs i tako ti rasut misici za male pare - nemoj ove domace nego strane
ZDRAVLJE JE SVE !!!!!
Odgovori