Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.
Od juce ujutru osecam bol u grudnom kosu pri dubokom udisaju i to u gornjem delu pluca sa prednje strane,koji ne osecam kada se ne krecem.Bol se javlja i kad legnem i ubrzo prodje.Pre sedam dana bila sam prehladjena uz kasalj sa slajmom,koji se povukao,sada samo povremeno kasljucam.Inace ne zamaram se vise nego ranije niti imam neke druge simtome.Temperatura mi je ponekad37 ili 37/1.
Sta bi ovo moglo da bude;i zanima me posto nisam u svom gradu i necu biti bar jos 10tak dana,da li mi je neophodan pregled pa da odem kod nekog privatnog doktora?Hvala
Zaboravila sam napisati da imam 29 godina.Poslednji put sam vadila rezultate krvi pre godinu dana,kada je sve bilo u redu.Tada sam radila i kompletan pregled srca,koji je bio potpuno uredan.
sta znaci znaci da vam je temperatura "ponekad 37 ili 37/1"?? mislite li na poslednjih nekoliko dana u okviru prehlade, ili i inace?????
zbog cega ste pregledali srce prosle godine? ove tegobe sa srcem nemaju veze, da li ste ranije imali na istoj lokalizaciji neke slicne tegobe?
Sto se temperature tice,mislila sam u okviru prehlade.Srce sam pregledala jer sam osecala tegobe u obliku preskakanja i ubrzanog rada,ali se ispostavilo da su tegobe psihosomatskog karaktera.Inace,danas me dosta manje boli u plucima,a tegobe ove vrste nikada ranije nisam imala.