Bol u stomaku prilikom mokrenja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Bol u stomaku prilikom mokrenja
Ujutru kad mokrim osetim bol u doljnem delu stomaka, posle nekog vremena javi mi se potreba za ponovnim mokrenjem,cesce mi se to desava zimi,i prilikom mokrenja, prokapljavaju mi kapljice.Sta da preduzmem.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prvo Marko,kazi nam koliko imas godina a zatim kada su se tegobe javile i detaljno opisi sta ti se desava.Da li mokris u toku noci? Da li prilikom prvog jutarnjeg mokrenja moras malo da se napnes i mlaz izadje sa zadrskom?Da li je mlaz prav ili prska kao iz tusa..da li prekida...da li kaplje nakon mokrenja...znaci detaljno.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Da uradite urino i spermokulturu i antibiogram pa da malo polecite hronicni prostatitis i/ili urinarnu infekciju. Tako izmenjena prostata govori o hronicnom prostatitisu ili cestim nelecenim akutnim upalama. Cudno je da uz navedene tegobe nemate uvecanu prostatu /BHP/ koja vrsi pritisak na vrat mokracne besike?
Uradite gore navedeno i ponovite UZ kod nekog drugog urologa.
Uradite gore navedeno i ponovite UZ kod nekog drugog urologa.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
v
u vezi prostate sam pisao bas mnogo-na ovom forumu-slicne probleme vucem vec godinama-prilicno uspesno pa se nadam da ce ti pomoci moji saveti-a procitaces i sta kazu drugi ako se potrudis a tako je i najbolje da pronadjes sam svoj problem-tj slican problem kod nekoga i kako su drugi resavali probleme.
Srecno
Srecno