ne mogu da se prepoznam

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
azdaha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2003 1:00 am

Post od azdaha »

Pre 2 godine pocela sam da osecam neke cudne zmarce u stomaku kao kad se covek jako uplasi,da se brzo zamaram a onda su dosli bolovi u misicima koji su se pojacavali sa promenama vremena,vrtoglavice...i onda sam pocela da obilazim razne lekare da bi mi svi rekli da je fizicki sa mnom sve u redu i da treba da posetim psihijatra.Pregledao me je i cuveni neuropsihijatar koji mi je preporucio da se udam,itd.Krenula sam na psihoterapiju ali sam posle toga bila jos neraspolozenija i placljivija.Nikako ne mogu da sebi objasnima da je o depresija jer ne mogu da je povezem sa bolovima u misicima .Cim obecam sebi da necu vise o tome misliti,vraca se vrtoglavia i bolovi kao da me je udario voz...moj ceo zivot trpi i ljubvni i poslovni i drustveni...Sta je to sa mnom,ne mogu da se prepoznam...
iva514
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 04, 2003 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od iva514 »

ja nisam lekar, ali mogu ti samo reci da iste i slicne senzacije ima jako monogo ljudi , ja i par mojih prijateljica.Meni su takodje sve pretrage uradili cak i magnetnu rezonancu , na kraju mi je psihijatar reko da sam depresivna pa onda da imam BPD, i tako onda ni on vise nije znao...
odgovor ne znaju i nemaju , ni volje da se pozabave pacijentom , najbolje je reci hipohondar....i tako sve u krug.
Ovde evidentno takodje neces dobiti odgovor kao ni ja ..ovde se narkomani jadaju gde da nadju trodon "siroti" a nas kojima zaista treba pomoc , ili bar savet jednostavno nema se vremena .

pozdrav Ivana
iva514
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 04, 2003 1:00 am
Kontakt:

Post od iva514 »

ja nisam lekar, ali mogu ti samo reci da iste i slicne senzacije ima jako monogo ljudi , ja i par mojih prijateljica.Meni su takodje sve pretrage uradili cak i magnetnu rezonancu , na kraju mi je psihijatar reko da sam depresivna pa onda da imam BPD, i tako onda ni on vise nije znao...
odgovor ne znaju i nemaju , ni volje da se pozabave pacijentom , najbolje je reci hipohondar....i tako sve u krug.
Ovde evidentno takodje neces dobiti odgovor kao ni ja ..ovde se narkomani jadaju gde da nadju trodon "siroti" a nas kojima zaista treba pomoc , ili bar savet jednostavno nema se vremena .

pozdrav Ivana
Cali
(!) Multi Level Trgovac
(!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am

Post od Cali »

Zanimljivo, ali voljni smo da pomognemo. Konsultovacemo specijalistu, pa cemo vam poslati odgovor.
(!)Multi Level Trgovac - i ponosna sam na to.
Volim - i ne smeta mi da pomazem ljudima.
Posto ne smem da spominjem proizvode i linkove na ovom sajtu slobodno mi se javite ako Vam treba neki savet!
anna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 19, 2004 1:00 am

Post od anna »

da, mislim da i ono sto sam ja opisla pod naslovom "nesvestica" lici na ovo o cemu vas dve pricate. isto nema odgovora lekara o cemu se radi
azdaha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2003 1:00 am

Post od azdaha »

pozdrav ivani i ani...
izgleda da za nas "padavicare" odgovora nema od specijaliste:")
jedan jako fini covek mi je objasni
o da za 30% pacijenata dijagnoze nema i retko se kada donese
Zaključana tema