ne mogu da se prepoznam
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Pre 2 godine pocela sam da osecam neke cudne zmarce u stomaku kao kad se covek jako uplasi,da se brzo zamaram a onda su dosli bolovi u misicima koji su se pojacavali sa promenama vremena,vrtoglavice...i onda sam pocela da obilazim razne lekare da bi mi svi rekli da je fizicki sa mnom sve u redu i da treba da posetim psihijatra.Pregledao me je i cuveni neuropsihijatar koji mi je preporucio da se udam,itd.Krenula sam na psihoterapiju ali sam posle toga bila jos neraspolozenija i placljivija.Nikako ne mogu da sebi objasnima da je o depresija jer ne mogu da je povezem sa bolovima u misicima .Cim obecam sebi da necu vise o tome misliti,vraca se vrtoglavia i bolovi kao da me je udario voz...moj ceo zivot trpi i ljubvni i poslovni i drustveni...Sta je to sa mnom,ne mogu da se prepoznam...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 04, 2003 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ja nisam lekar, ali mogu ti samo reci da iste i slicne senzacije ima jako monogo ljudi , ja i par mojih prijateljica.Meni su takodje sve pretrage uradili cak i magnetnu rezonancu , na kraju mi je psihijatar reko da sam depresivna pa onda da imam BPD, i tako onda ni on vise nije znao...
odgovor ne znaju i nemaju , ni volje da se pozabave pacijentom , najbolje je reci hipohondar....i tako sve u krug.
Ovde evidentno takodje neces dobiti odgovor kao ni ja ..ovde se narkomani jadaju gde da nadju trodon "siroti" a nas kojima zaista treba pomoc , ili bar savet jednostavno nema se vremena .
pozdrav Ivana
odgovor ne znaju i nemaju , ni volje da se pozabave pacijentom , najbolje je reci hipohondar....i tako sve u krug.
Ovde evidentno takodje neces dobiti odgovor kao ni ja ..ovde se narkomani jadaju gde da nadju trodon "siroti" a nas kojima zaista treba pomoc , ili bar savet jednostavno nema se vremena .
pozdrav Ivana
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 04, 2003 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ja nisam lekar, ali mogu ti samo reci da iste i slicne senzacije ima jako monogo ljudi , ja i par mojih prijateljica.Meni su takodje sve pretrage uradili cak i magnetnu rezonancu , na kraju mi je psihijatar reko da sam depresivna pa onda da imam BPD, i tako onda ni on vise nije znao...
pozdrav Ivana
pozdrav Ivana