mladez ispod oka

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Symon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 11:04 pm

mladez ispod oka

Post od Symon »

Pre manje od godinu dana sam imao mladez(polu viseci 2mm-2mm) ispod oka, koji je otpao. Isao sam na pregled na VMA, i lekar je rekao da mu se cini da nije nista strasno,ali da dodjem za 10ak dana. Posle toga sam otisao na kontrolu i slikao me je nekim aparatom(to je radio i prvi put). Rekao je da sad ne moze da kaze da nije nista,ali da dodjem za mesec dana, da vidi da li ce se nesto pojaviti... Srpska posla, nisam otisao na kontrolu... golim okom ne vidim da se ista promenilo... Da li je neophodno da odem na kontrolu?
mirjam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 1:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

nema razloga za paranoju

Post od mirjam »

Pa ako nemas nikakve uocljive promene niti smetnje,zasto bi se onda maltretirao? Ne kaze narod dzabe "Ne diraj lava dok spava!"(ma salim se naravno!)
Nego znas sta,ako ti je mladez bio viseci i na kraju otpao,sasvim moguce da to nije bio pravi mladez,vec izraslina tipa fibrom,odnosno obicna bradavicica koja lici na mladez.Ne lupetam bez veze jer sam i ja imala nesto slicno ispod oka,i meni je na moju veliki radost otpao sam(pre vise od 10 god) valjda od brisanja peskirom,skidanja sminke,raznih maski za negu lica,itd..
Pozdrav
Odgovori