Po prvi put u životu sam stigao do petinga sa svojom devojkom, do pre neko vreme sama pomisao na stvari koje mi se sada događaju bi izazvale kod mene erekciju, međutim sada to ide vrlo teško. Problem je u tome što se erekcija mojoj devojci mnogo sviđa, ali i to što je seksualni odnost na vidiku... Šta da radim kako bi došao do duže i održive erekcije... ? Unapred hvala na svim odgovorima i komentarima.
P.S. Pulule i tome slično ne dolaze u obzir!
Imam jedan problem... ako može tako da se nazove...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tvoj problem je na psiholoskoj bazi. Imao sam slican problem, cak 7 meseci nisam mogao nikako da postignem erekciju, ili kad bih je postigao trajala bi veoma kratko ili bila veoma slaba...koristio sam i vijagru da bih mogao da imam odnos sa devojkom, a onda se odjednom stanje pre 15tak dana vratilo na normalno...ni sam ne znam kako i zasto, ali ne zalim se...tako da jedina moja preporuka bi bila da se opustis sto je vise moguce i da ne razmisljas o tome, jer ako stalno razmisljas o tome i ako se stalno opterecujes time stanje ne moze da se popravi 

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tower,posto pretpostavljam da si "poletarac" onda ti mogu sledece reci : kao sto kod zena menstruacija kada krene jednom onda u toku puberteta moze i da izostane,da traje duze,krace,da bude obilna ili oskudna ali se to sve normalizuje do oko 20-e godine.Pa tako i kod muskaraca....postoje periodi kad moze i periodi kad ne moze.Najvaznije je ne ubedaciti se kad ne moze vec shvatiti da je sada tako i da ce biti bolje.
A vreme ce pokazati.
Svi ce ti reci da kada prestanes da mislis o tome,ona ce se vratiti...pa ti i ja to isto kazem.
Opusti se i uzivaj
A vreme ce pokazati.
Svi ce ti reci da kada prestanes da mislis o tome,ona ce se vratiti...pa ti i ja to isto kazem.
Opusti se i uzivaj

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Pricaj sa devojkom,ako te voli razumece sve to i prevazicices problem i uz pomoc nje!Nije to nista strasno i ja sam se do juce tripovao zbog raznih i sl. stvari(gluposti),ali zbog dogadjaja koji su mi se desili zadnjih meseci u zivotu(nevezano za ovo) i mnogo me promenili i uozbiljili video sam cega sve ima i da je glupo razmisljati i cimati se oko obih sitnica!Ljudi uzivajte u zivotu i lepim trenucima....