koleno

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
aca013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 26, 2008 2:02 pm

koleno

Post od aca013 »

Pre mesec i po dana povredio sam koleo na treningu,to mi je prva povreda na kolenu,doktor je rekao da imam ostecenje ligamenata casice kolena,da moram da nosim longetu.longetu sam nosio nedelju dana,posle toga sam kupio aparat koji mi omogucava savijanje kolena a istovremeno drzi casicu kolena,taj aparat nosim i sad,nikakv bol se nije javljao,poceo sam da idem na rehabilitaciju,i danas kad sam ustao sa stolice osetio sam grceviti bol na prevoju izmedju butine i potkolenice,gde pocinje list,i od onda ne mogu da se krecem,svaki pokret boli,cim stisnem neki misic osecam bol,nema otoka niti bola pri dodiru,sta da radim?
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Stavite leda na koleno, i pravac lekaru. Mozda ste pokidali neki ligament ili ga istegli. Uglavnom bez pregleda, je iluzorno bilo sta reci.
Sve najbolje.
Odgovori