Čajno drvce
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Čajno drvce

-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Čajno drvce
Poštovana Mirja,
možda ima nekih drugih preparata sa čajnim drvcetom, ali ovaj preparat će biti poseban, iz više razloga.
Danas popodne ću verovatno praviti taj gel, pa ako nije problem da sa slanjem paketa Vaša prijateljica sačeka do srede.
Hvala!
možda ima nekih drugih preparata sa čajnim drvcetom, ali ovaj preparat će biti poseban, iz više razloga.

Danas popodne ću verovatno praviti taj gel, pa ako nije problem da sa slanjem paketa Vaša prijateljica sačeka do srede.
Hvala!
Re: Čajno drvce
mr ph. Silvio napisao:Poštovana Mirja,
možda ima nekih drugih preparata sa čajnim drvcetom, ali ovaj preparat će biti poseban, iz više razloga.![]()
Hvala!

-
- Saradnik
cajno drvce
mr ph. Silvio napisao:Javiću Vam.

Kako ce taj gel tacno delovati, znam da je cajno drvce prirodni BP, ali kako ce sam gel delovati, da li ce smanjivati lucenje loja, da li ce isusivati kozu, hoce li biti komedoliticko ili keratoliticko sredstvo, mada i ne znam razliku ova dva, u kojim slucajevima ce biti najefikasniji.
Zainteresovan sam da ga kupim pa me interesuje i koliko ce da kosta?
Zainteresovan sam da ga kupim pa me interesuje i koliko ce da kosta?
-
- Saradnik
Čajno drvce
Gel sa čajnim drvcetom bi trebalo da deluje seboregulatorno-tj. da smanji lučenje loja. Samim tim koža će biti manje masna, a kako to laici kažu, biće isušena.
Komedolitično znači da razmekšava komedone, te se oni lakše istisnu, ili sami izađu, što je malo teže.
Keratolitično znači da se površinski sloj epidermisa, tzv. stratum corneum ljušti pod dejstvom keratolitika, npr. pod dejstvom salicilne kiseline ili AHA.
Koštaće oko 500,00 dinara.
Da li ste dobili odgovor na pitanje?
Komedolitično znači da razmekšava komedone, te se oni lakše istisnu, ili sami izađu, što je malo teže.

Keratolitično znači da se površinski sloj epidermisa, tzv. stratum corneum ljušti pod dejstvom keratolitika, npr. pod dejstvom salicilne kiseline ili AHA.
mr ph. Silvio napisao:Gel sa čajnim drvcetom bi trebalo da deluje seboregulatorno-tj. da smanji lučenje loja. Samim tim koža će biti manje masna, a kako to laici kažu, biće isušena.
Komedolitično znači da razmekšava komedone, te se oni lakše istisnu, ili sami izađu, što je malo teže.![]()

mirja napisao:mr ph. Silvio napisao:Gel sa čajnim drvcetom bi trebalo da deluje seboregulatorno-tj. da smanji lučenje loja. Samim tim koža će biti manje masna, a kako to laici kažu, biće isušena.
Komedolitično znači da razmekšava komedone, te se oni lakše istisnu, ili sami izađu, što je malo teže.![]()
Da li ste dobili odgovor na pitanje?Koliko puta tj. kako se koristi? i koliko vremenski moze da se koristi s obzirom da ste napisali da ce koza biti dosta isusena.Hvala na odgovoru