alergija na latex
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 24, 2005 8:21 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
alergija na latex
Zna li neko kako se manifestuje alergija na Latex, tj. kako da znam jesam li ili nisam alergican? Do sad mi kondomi nisu smetali, ali se povremeno ( jedan od 10 odnosa) posle skidanja kondoma pojavljuju crvenkaste tackice koje vrlo brzo nestanu.
Pazi kad' mi se ISTO desilo u poslednjih sest meseci i to dva puta. To sam i naglasio dermatovenerologu kada sam bio. Samo sto ja nisam siguran da je to od kondoma. u 90% slucajeva koristim Durex Classic osim kada nema, tada uzmem neki drugi koji ima (recimo onaj ultra tanki). Nisam povezao to sa promenom kondoma ali mi je doktorka rekla da je to sigurno od neke alergije, moze da bude i od praska koji majka koristi za pranje vesa a moze da bude i kandida. Rekla mi je kada mi se to desi sledeci put da dodjem da se uradi bris. Sada mi se to ne pojavljuje.
Inace, to su onako sitne, jako crvene tackice, meni su se pojavljivale i po sluzokozi i CIM se pojave one istog momenta pocinju da blede i nestaju tako da posle nedelju dana nestanu kao da nikada nisu ni postojale (prvi put ih je bilo manje pa me nisu svrbele prilikom susenja dok drugi put jesu, tada ih je bilo malo vise).
Inace, to su onako sitne, jako crvene tackice, meni su se pojavljivale i po sluzokozi i CIM se pojave one istog momenta pocinju da blede i nestaju tako da posle nedelju dana nestanu kao da nikada nisu ni postojale (prvi put ih je bilo manje pa me nisu svrbele prilikom susenja dok drugi put jesu, tada ih je bilo malo vise).
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 24, 2005 8:21 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5