Da li neko zna sta mi je? Od jutros oko 5, celog dana osecam vibriranje, bridenje u usima. Pretpostavljam da je u pitanju bubna opna. Dosta sam osetljivija na zvuke, moram tiho da govorim, ne mogu da podnesem zvuke sa ulice. Osecam da mi vise smetaju sumovi (kada autobus prolazi, voda curi...) nego cisti tonovi.Ne osecam bolove, ali je osecaj jako iritantan i jedva podnosljiv.
Molim vas za neko misljenje.
problem sa uhom
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 10:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OTORINOLARINGOLOGIJA
Moj savet vam je da pod hitno odete lekaru na pregled!!!Srecno!!!

S.O.S.. !!! JAK BOL U UVETU !!!
Postovani,
tokom noci me probudio jak bol u predelu uveta. Osecaj je kao niz uvo postoji dugacak, sirok i prazan kanal koji se pored obrazne kosti spusta ka zlezdama. Ni jedan polozaj mi ne odgovara.
Inace imam bronhijalnu astmu i jako osetljive sinuse koji su se, u negativnom smislu, aktivirali pre neki dan (koristim marisol i defrinol). Ali onaj svrab na nepcetu je i dalje tu.
Svakoko evo sad ce skoro 24h kako traje bol. Boli me cak i ona mala koskica na ulasku uveta. Sum u uvetu je tu, a kad se pokrecem vrti mi se u glavi ravnoteza mi je .. poremecena.
Malo pre sam uzela prvi Sinacilin, oko ponoci cu drugi.
NEKI SAVET???
tokom noci me probudio jak bol u predelu uveta. Osecaj je kao niz uvo postoji dugacak, sirok i prazan kanal koji se pored obrazne kosti spusta ka zlezdama. Ni jedan polozaj mi ne odgovara.
Inace imam bronhijalnu astmu i jako osetljive sinuse koji su se, u negativnom smislu, aktivirali pre neki dan (koristim marisol i defrinol). Ali onaj svrab na nepcetu je i dalje tu.
Svakoko evo sad ce skoro 24h kako traje bol. Boli me cak i ona mala koskica na ulasku uveta. Sum u uvetu je tu, a kad se pokrecem vrti mi se u glavi ravnoteza mi je .. poremecena.
Malo pre sam uzela prvi Sinacilin, oko ponoci cu drugi.
NEKI SAVET???