DA LI VEZBATI NA LEG MAGIC-U
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 05, 2007 9:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DA LI VEZBATI NA LEG MAGIC-U
Imam 43 godine i od pre deset godina dijagnostikovanu diskus herniju, L4-L5 desno sa parezom peroneusa.....ako se tacno secam dijagnoze...nisam bila na operaciji, lecila sam se u bolnici, banji, na terapijama, i sa tim zivim pazeci se i cuvajuci koliko je to moguce....zbog sedeceg posla (kancelarijski posao vezan za racunar 8h dnevno), sedenja u kolima na putu do kuce jos jedno sat i ostalih dnevnih aktivnosti vezanih za kucu, odlucila sam se da kupim mnogo reklamiran LEG MAGIC kako bi uz najmanje opterecenje popravila tonus misica nogu i donjeg dela kicme.....pitanje je sledece: da li ja sa ovom dijagnozom smem da koristim ovu spravu i da li zaista moze da mi pomogne da zategnem noge i zadnjicu, da ojacam misice i da se bolje osecam....probala sam nekoliko puta po 1 min. da vezbam, ali osecam zatezanje i bol u predelu tog mog obolelog diskusa i predelu krsta, pa ne znam da li je od vezbanja i naprezanja misica ili zbog povrede....bila bih zahvalna na odgovoru, posto jos imam vremena da ga vratim 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Kontakt:
Mislim da nije pametno da vezbate sa tom spravom jer je ona ipak pravljena za ljude sa zdravom kicmom, sto Vasha ni u kom slucaju nije. S obzirom da ste bili u banji, pretpostavljam da ste upoznati sa zastitnim polozajima za kichmu, i sa vezbama koje se rade. E pa samo to da sprovodite kako treba, i ako uspete da dodate plivanje, preporodicete svoje telo i narocito kichmu.
Sve najbolje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 05, 2007 9:42 am
Hvala na odgovoru, i sama vidim da me po malo boli kad vezbam iako to radim jako obazrivo...mislila sam da malo brze dodjem do nekih rezultata i poboljsanja misicnog tonusa, sve u nedostatku slobodnog vremena, ali ako ce mi to napraviti neki drugi problem....odustajem....ne bih volela da se ponovo ukocim i prolazim kroz sve one muke....hvala jos jednom, pozdrav