URIAGE kozmetika
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
URIAGE kozmetika
Gde se u Novom Sadu mogu nabaviti preparati ove firme?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najbolje cete dobiti informaciju preko e-maila zastupnika za SCG
[email protected]
[email protected]
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Uriage kozmetika
Ako budete imali problema sa nabavkom određenog preparata, javite se ponovo. Pitaćemo distributera u Beogradu kojoj apoteci isporučuje preparat koji Vam je potreban.
Uriage
Postovani,
Zvala sam vise puta apoteku koju ste preporucili.Medjutim iako su oni uvoznici kozmetike Uriage i ocekivali su da sredstvo za samotamnjenje stigne ranije za koji mesec,a sad i ne znaju da li ce uopste stici,zanima me posto ste mi napisali da je ono jedno od najboljih preparata,da li mogu da se dogovorim i platim i unapred da se uveze to sredstvo za samotamnjenje.Ukoliko je vas odgovor pozitivan,svratila bih ovih dana do te apoteke da se dogovorimo.
Takodje moram da priznam da sam se izuzetno obradovala ideji i da jedva cekam da uvezete preparate koji bi mi pomogli da se resim pega mada ih nemam puno i smatram da je jedini uzrok sunce.Jedino nisam sigurna da li se moze koristiti isti preparat leti,jer je moj dermatolog izbegavao da mi prepise neki preparat za pege
zbog sunca.Mada se ne bi izlagala suncu jer mi je koza osetljiva.
Gorana,da li si odlucila na koji nacin ces resiti mladez?Posto smatram da ste strucni,a i iznad svega vam verujem,volela bih znati sta ste odlucili,jer bi ja isto neke mladeze na licu skinula iskljucivo zbog estetskih razloga.
Htela sam takodje da vas pitam za misljenje o antipiritskoj kremi.Meni je ona preporucena kao zastita od spoljnih uticaja ali neznam da li je dovoljna leti zastita.Takodje mi nije jasno kako postoji tolika razlika u njenoj ceni jer tamo gde sam je kupila kosta 150dinara 50 g a u drugoj bi sigurno islo preko 200.Da li su u pitanju neka zamena u kozmetickim preparatima?
Zanima me posto nisam nasla odgovor a to mi je preporucio dermatolog da li mi kod starog oziljka od operacije srca koji nije ni keloidan ni hipertrofican moze pomoci dermacome activ?
Zvala sam vise puta apoteku koju ste preporucili.Medjutim iako su oni uvoznici kozmetike Uriage i ocekivali su da sredstvo za samotamnjenje stigne ranije za koji mesec,a sad i ne znaju da li ce uopste stici,zanima me posto ste mi napisali da je ono jedno od najboljih preparata,da li mogu da se dogovorim i platim i unapred da se uveze to sredstvo za samotamnjenje.Ukoliko je vas odgovor pozitivan,svratila bih ovih dana do te apoteke da se dogovorimo.
Takodje moram da priznam da sam se izuzetno obradovala ideji i da jedva cekam da uvezete preparate koji bi mi pomogli da se resim pega mada ih nemam puno i smatram da je jedini uzrok sunce.Jedino nisam sigurna da li se moze koristiti isti preparat leti,jer je moj dermatolog izbegavao da mi prepise neki preparat za pege
zbog sunca.Mada se ne bi izlagala suncu jer mi je koza osetljiva.
Gorana,da li si odlucila na koji nacin ces resiti mladez?Posto smatram da ste strucni,a i iznad svega vam verujem,volela bih znati sta ste odlucili,jer bi ja isto neke mladeze na licu skinula iskljucivo zbog estetskih razloga.
Htela sam takodje da vas pitam za misljenje o antipiritskoj kremi.Meni je ona preporucena kao zastita od spoljnih uticaja ali neznam da li je dovoljna leti zastita.Takodje mi nije jasno kako postoji tolika razlika u njenoj ceni jer tamo gde sam je kupila kosta 150dinara 50 g a u drugoj bi sigurno islo preko 200.Da li su u pitanju neka zamena u kozmetickim preparatima?
Zanima me posto nisam nasla odgovor a to mi je preporucio dermatolog da li mi kod starog oziljka od operacije srca koji nije ni keloidan ni hipertrofican moze pomoci dermacome activ?
Minerva
-
- Saradnik
Antipirinski krem
Antipirinski krem je tradicionalna receptura za zaštitu od sunca. To je davno prevaziđeno, jer slabo štiti od sunca, pogotovo od kada je oštećen ozonski omotač. Cene se razlikuju jer se verovatno razlikuje dobavljač sirovina. Pozdrav.
-
- Saradnik
Jos uvek nisam uklonila mladez. Ipak bih se odlucila za hirurgiju, ali ja leti imam raspust pa bih mogla sebi da dozvolim luksuz da se setam sa koncima nekoliko dana, ali s druge strane leti se mora bolje cuvati oziljak zbog sunca. Stalno se kolebam, te bnemam vremena, te hocu necu, a bas je ruzan i bolje bi bilo da ga sto pre sklonim dok ne postanem baba vestica. Isto se odnosi i na dlake bolje ih je ukloniti dok ne posede jer se kada posede ne mogu ukloniti laserom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Dobar dan zelim svima
,
Dolazi leto i sa njim sunce na koje ja ne smem da izlazim ,a bela sam kao sir,ne pada mi na pamet ni da idem u solarijum,a treba mi malo bojice kako ljudi ne bi prolazili kroz mene jer cu uskoro od beline postati providna.
Kupila bih ovu Uriage kremu za samopotamnjivanje
Molim za vase misljenje ,da li je bezbedna ova krema za moju kozu,ja sam sada 7 meseci nakon terapije Roaccutanom?
Hvala vam unapred na odvojenom vremenu!
sara

Dolazi leto i sa njim sunce na koje ja ne smem da izlazim ,a bela sam kao sir,ne pada mi na pamet ni da idem u solarijum,a treba mi malo bojice kako ljudi ne bi prolazili kroz mene jer cu uskoro od beline postati providna.
Kupila bih ovu Uriage kremu za samopotamnjivanje

Molim za vase misljenje ,da li je bezbedna ova krema za moju kozu,ja sam sada 7 meseci nakon terapije Roaccutanom?
Hvala vam unapred na odvojenom vremenu!
sara

-
- Saradnik
Dragane,
ne mogu da biram kad i koliko cu se suncati,jer u casovima najslabijeg sunca nisam slobodna za tu aktivnost,a jednom sam omrzla sunce kad mi je prosirilo akne da vise nisam ljubitelj istog!Iako lako potamnim i dobijem lepu boju od sunca,ne zelim se vise kockati na teret moje koze.
Ako je krema bezbednija vise bih volela nju
Hvala mr ph. Silvio na vasem odgovoru,sacekacu i Goranu da me posavetuje

ne mogu da biram kad i koliko cu se suncati,jer u casovima najslabijeg sunca nisam slobodna za tu aktivnost,a jednom sam omrzla sunce kad mi je prosirilo akne da vise nisam ljubitelj istog!Iako lako potamnim i dobijem lepu boju od sunca,ne zelim se vise kockati na teret moje koze.
Ako je krema bezbednija vise bih volela nju

Hvala mr ph. Silvio na vasem odgovoru,sacekacu i Goranu da me posavetuje

Uriage
Trenutno tog sredstva za samotamnjenje uopste nema po apotekama.Neznam ni kada ce ga biti.Ja sam veoma zainteresovana da ga kupim pa cu videti da razgovaram sa uvoznicima cak i da ga unapred platim.Imam isto tako previse belu kozu i ljudi me cesto pitaju da li mi je dobro.Znam da je dobar Vichy iz iskustva drugarice moje sestre koja sada zivi u SAD-u ali kod nas postoji samo za lice.
Pozdrav
Pozdrav
Minerva
-
- Saradnik
-
- Saradnik
Uriage preparat za samopotamnjivanje se prodaje u paketu sa sredstvom za piling koze jer je piling neophodan da bi se boja sto ravnomernije rasporedila. Mislim da se u Hrvatskoj moze nabaviti, a jos jednom pokusajte preko medilinka mozda Vam nesto nabave i preko veze. ja sam licno dobila uzorak u Firenci na kongresu dermatologa ali sam ga vec poklonila. I ja sam u momentu mislila da bi bilo lepo da selfteningom na nogama prikrijem prosirene kapilare, ali bi u tom slucaju bilo mudro potamneti citavu kozu- kao napr metodom koju plasiera firma tadiran iz Australije po receptu Aboridzina. Meni se medjutim vise svidja i otmenije mi deluje svetla koza uz plave oci i farbanu crvenu kosu pa mi je zao da potamnim i kozu lica, mislim da cu izgledati starije, a zasto bi. Mozda mi je ipak najbplje da na plazu idem nocu kada se kapilari nece videti, a da po danu ne nosim kratke suknje vec po arapski siroke pantalone, galabeje ili nesto slicno prijatno za nosenje u sparnim letnjim danima.
Maslo se salim ali gde je sala ima i malo zbilje. Pozdravljam svaku ideju koja iskljucuje dejstvo sunca na kozu!
Maslo se salim ali gde je sala ima i malo zbilje. Pozdravljam svaku ideju koja iskljucuje dejstvo sunca na kozu!