PLEASE HELP

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
joi24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 2:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

PLEASE HELP

Post od joi24 »

Cao,ja sam ilija iz Podgorice.Imam V E L I K I problem. imam strasne bolove u predjelu od vrata prema lopaticama pa sve do polovine kicme. Taj dio tijela me unistava,totalno je napregnut i imam neke pretove ili kako se vec to zove? :o Bolovi su mi ponekad toliko jaki da mi se desavalo da mi bol probija naprijed kroz grudi i to toliko jako da sam mislio da imam bolesno srce,pa sam isao kod ljekara na pregled srca i hvala bogu srce mi je kako mi je on rekao atletsko.Molim vas da mi neko kaze kako se lijeci ovo okostavanje jer mi je svaki dan sve gore i gore i poludjeh od ovoga.cak mi se i vid drasticno pokvario i ne vidim na daljinu jer mi je mutno i ponekad imam nesvjesticu. Jedan maser mi je otprilike rekao sta mi je i da za to osim vjezbi ili neke druge fiz.aktivnosti lijeka nema.Thanks unaprijed
odbojkasica93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 7:10 pm

Post od odbojkasica93 »

Pa radi kako ti je rekao doktor.to gubljenje vida mozda je uzrok neke bolesti kicme posto je ona jako vazna veza sa mozgom.inace sam citala da je za bilo koje oboljenje kicme dobro da se bavis sto vise nekim sportskim aktivnostima,pa samim tim i tim vjezbama koje ti je zadao doktor.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Joi: prvo kod lekara da se kicma snimi, da se vidi u kakvom je stanju. Nakon toga otpoceti sa vezbama, najbolje plivanje. Sto se vida tiche, proveriti sa ocnim lekarom.
Sve najbolje.
Odgovori