Dijeta tokom puberteta...hehe...

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Sanja Vasic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 11:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Dijeta tokom puberteta...hehe...

Post od Sanja Vasic »

Ovaj..imam 14 god i vec sam se upisala na strani vezanoj za nizak rast...Ovaj,s obzirom da sam u najnezgodnijim godinama,a i visoka sam samo 1,55 ,ne znam dal sam predebela...imam oko 50 kg...a opet,ne znam dal sad trebam da pocnem neku rigoroznu dijetu kad sam taman pocela da rastem...il to nema veze jedno sa drugim... :roll:
Slatka mala...
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Hehehe stvarno :lol:

Jao sta mediji ucinise deci :-? Ti si cula da devojke idu na dijetu pa mislis sto da i ti ne probas, mora da je in :lol: Vidi, to koliko imas kg naspram toga koliko si visoka i prema tome odredjivanje da li si debela ili ne je relativna stvar. Neko moze da bude visok 180 i ima 70 kg a pritom bude sav u misicima dok neko sa istom tezinom i visinom moze da bude pun sala. Naravno shvatas da je u prvom slucaju radjeno na misicnoj masi i ona daje tu tezinu dok je u drugom slucaju misicna masa mala ali salo daje tezinu.

E da... Ti da si debela znala bi to i ne bi se pitala da li jesi ili nisi. Iz cega zakljucujemo da-nisi :D Jeeeee sad mozes mirno da spavas :wink:

Zezam te ja malo, sve u svemu debela sigurno nisi a i da jesi ne bi smela sad na dijetu upravo zbog toga sto jos rastes. Ali to ne znaci da ne treba zdravo da se hranis, da kad porastes ne bi morala na dijetu. Dakle 5 obroka dnevno, sto vise voca, povrca, zitarica, mesa-junetine, teletine, ribe itd. Sto manje slatkisa, gaziranih i negaziranih kupovnih sokova, pomfrita i ostalih McDonalds tvorevina, mojne da ti padne napamet da propusis :lol: . I naravno-bavi se nekim sportom. Bilo kojim, moze da to bude tenis, odbojka, kosarka, plivanje, ples, gimnastika, sta god volis... Da bi ti se telo lepse razvilo i da ne bi brinula o suvisnim kilogramima :wink:
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Re: Dijeta tokom puberteta...hehe...

Post od Padmé »

Sanja Vasic napisao:Ovaj..imam 14 god i vec sam se upisala na strani vezanoj za nizak rast...Ovaj,s obzirom da sam u najnezgodnijim godinama,a i visoka sam samo 1,55 ,ne znam dal sam predebela...imam oko 50 kg...a opet,ne znam dal sad trebam da pocnem neku rigoroznu dijetu kad sam taman pocela da rastem...il to nema veze jedno sa drugim... :roll:
Sanjce,
nemoj da (se) zezas, verujem da si "slatka mala", kao sto si napisala u potpisu, ti jos rastes i razvijas se, ne preduzimaj nista, narocito rigorozno na svoju ruku.
Po meni ne treba da prduzimas bas nista, racunala sam tvoj BMI
Vas BMI je : BMI Telesno Stanje
20.8
Ispod 18.5 Neuhranjeno
18.5 – 24.9 Normalno
25.0 – 29.9 Gojazno
30.0 i vise Preterano Gojazno
Znaci sasvim OK, bliza si donjoj granici, jos samo da porastes, a za to ima jos vremena, ne opterecuje se ovim stvarima, uzivaj u zivotu, ja sam mislila da mi je skola najgori period zivota, mada su mi svi govorili da je najlepsi. Sad sam sama dosla u tu poziciju da deci govorim : uzivajte dok mozete :D .
Odgovori