mongolske mrlje???
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
mongolske mrlje???
Moja sestra se porodila pre dva dana i rodila decaka sa dve mrlje na zadnjici kao dve modrice.kazu da se sa takvim mrljama radjaju deca crnackog porekla,indijanskog ili orijentalnog.Ona i njen muz nisu nista od toga nego belci.da li neko zna da nam kaze nesto vise o tome.zahvalna tetka
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Mongolske mrlje se javljaju najcesce na lumbalnom delu (krsta, odn. slabine), to su samo obicne hiperpigmentacije - pravi "birthmak" - urodjeni osobeni znaci. Nekad nestanu za par godina, nekad ostaju dozivotno. Nemaju veze sa rasom, imaju ih i bela deca tamnije puti.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Mi se prijavljujemo - moja beba ima mongolsku mrlju. Muž i ja, kao i svi iz naših familija su crnokosi i tamnoputi. Istina je da se uglavnom javlja kod crnaca, indijanaca i azijata, ali ima ih i 2-5% belih beba.
Moja mama nam dugo nje verovala i bila ubeđena da je bebu neko ispustio u porodilištu (mojoj bebi je mrlja modro plava, ima ih i kojima je braon) ali kako ta "modrica" ne prolazi sad je zove mali indijanac
Moja mama nam dugo nje verovala i bila ubeđena da je bebu neko ispustio u porodilištu (mojoj bebi je mrlja modro plava, ima ih i kojima je braon) ali kako ta "modrica" ne prolazi sad je zove mali indijanac