UPOMOC!Bol u uhu i pored terapije!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milicaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

UPOMOC!Bol u uhu i pored terapije!

Post od milicaB »

Pomagajte,koga god ima na forumu!Boli me uvo uzasno!
Pocelo je bez prehlade,samo odjednom bol u uvetu.Otisla sam kod doktorke i isprali su mi uvo,konstatovali upalu usnog kanala i gljivice i dobila sam panklav,kapi za nos i fluimucil.Ne znam sta ce mi ova dva poslednja,jer kazem nemam nikakav sekret ni prehladu,ali ih koristim.Posle dva dana na kontroli saopstavam dr. da me uvo sve jace boli,dobijam i injekcije penicilina na drugi dan i penicilinske kapi za usi...
Nista ne pomaze,boli me jos jace,a osecaj zapusenosti uveta braste i cini mi se da dosta slabije cujem na to desno uvo....
Napominjem da imam cistu na desnom sinusu,ali je doktorka rekla da tonema veze....Uzano me boli i brufen ne pomaze....sta da radim?
Molim za savet....
Svako zivi onako kako mu odgovara
Hadna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 10:10 pm

BOL U UHU

Post od Hadna »

Nemoj da se sekiras ako si dobila inekcije proci ce te posle trece!!!Pozdrav 8) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
milicaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:35 pm

Post od milicaB »

nazalost,nije proslo,bubna opna je pukla od upale,pocela bila da mi otice malo glava una toj desnoj strani,trnulo mi lice od slepoocnice u tri grane...
Dobila sam 12 longacefa za 6 dana,sto je smirilo uho,ali sam za trnjenje lica otisla na vma i tamo mi je dr. Bozovic prepisala claritin tabletice i b12 u tabletama i to mi je smirilo...Na kraju je sve proslo,samo sad imam konstantne glavobolje u predelu sinusa...
Svako zivi onako kako mu odgovara
Odgovori