Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pitanje za mr. Silvija Dali postoji neki lek sto se koristi za pigmentaciju, naime moj suprug je dobio bele pigmentne fleke u svojoj 7 godini po nogama dakle samo u predelu od kolena pa prema stopalu pre 4 godine su pocele fleke da mu izlaze u po rukama tj gornjim delovima sake.Inace on ima 52 godine sada od neki dan su mu se pojavile dve male fleke na oba obraza.Dali ce se to prosiriti i po licu i postoji li lek za takve fleke.Jos nesto da dodam kad se izlaze suncu fleke se pojacavaju.
Hvala na odgovoru
goranai napisao:slikajte promenu i posaljite mi na mail
Jao komplikovano!mnogo sam smotana sto se tice tehnike.Radi se o mom suprugu ima 52 godine te pigmentne fleke kako ih ja zovem je dobio od svoje sedme godine od kolena pa na dole.Medjutim pre par godina je dobio i po rukama tj.sakama (gornji deo sake) a sto je nasgore pocele su flekice i po licu oko usana.Mi zivimo u Svedskoj.postoji li mogucnost da kad dodjemo na godisnji odmor nekako da stupimo u kontakt sa vama? I dali znate gde moze za pocetak da se nabavi ili naruci "kozmeticka kamuflaza" Puno hvala na odgovoru