Pigmentacija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Pigmentacija

Post od mirja »

Pitanje za mr. Silvija Dali postoji neki lek sto se koristi za pigmentaciju, naime moj suprug je dobio bele pigmentne fleke u svojoj 7 godini po nogama dakle samo u predelu od kolena pa prema stopalu pre 4 godine su pocele fleke da mu izlaze u po rukama tj gornjim delovima sake.Inace on ima 52 godine sada od neki dan su mu se pojavile dve male fleke na oba obraza.Dali ce se to prosiriti i po licu i postoji li lek za takve fleke.Jos nesto da dodam kad se izlaze suncu fleke se pojacavaju.
Hvala na odgovoru
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

To je možda vitiligo? To pitanje je pre za dr Goranu.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

slikajte promenu i posaljite mi na mail
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

pigmentacija -vitiligo

Post od mirja »

goranai napisao:slikajte promenu i posaljite mi na mail
:( Jao komplikovano!mnogo sam smotana sto se tice tehnike.Radi se o mom suprugu ima 52 godine te pigmentne fleke kako ih ja zovem je dobio od svoje sedme godine od kolena pa na dole.Medjutim pre par godina je dobio i po rukama tj.sakama (gornji deo sake) a sto je nasgore pocele su flekice i po licu oko usana.Mi zivimo u Svedskoj.postoji li mogucnost da kad dodjemo na godisnji odmor nekako da stupimo u kontakt sa vama? I dali znate gde moze za pocetak da se nabavi ili naruci "kozmeticka kamuflaza" Puno hvala na odgovoru
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Možete doći na pregled. Za kamuflažnu šminku ćete naknadno dobiti odgovor.
mirja
Aktivan član
Aktivan član

pigmentacija

Post od mirja »

mr ph. Silvio napisao:Možete doći na pregled. Za kamuflažnu šminku ćete naknadno dobiti odgovor.
:lol: Hvala puno recite samo gde da se javimo i tel mi smo u avgustu u Beogradu (godisnji odmor)
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

011/557-553. Coverderm može poslužiti za kamuflažu.
Zaključana tema