Flekice... :(

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Marko91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 16, 2008 2:21 am

Flekice... :(

Post od Marko91 »

Zdravo svima... imam jedan problem... posle bubuljica mi ostaju flekice po licu... kako sada mogu da ih uklonim... ako neko zna neka pomogne...???
Unapred hvala...
Marko91
Novi član
Novi član

Post od Marko91 »

????????????????????????????????????????????????????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bbilkac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 10:14 pm

Post od bbilkac »

Za flekice su najbolje aha (vocne) kiseline, i to muradove,ali je potrebna serija od oko 6 tretmana,a cena jednog je oko 2000. Postoje i jeftinije,a super,npr Lipo ili Afroditine kiseline.Uz to je najbolje da kupis kremu i losion sa aha kiselinama,da bolje deluje.Mozes da uradis i par tretmana mikrodermoabrazije,ili fitopilinga.Naravno,nista od ovoga se ne kombinuje,jer je prejako,odlucis se za jedan tretman koji ti najbolje odgovara,procackaj na netu
Marko91
Novi član
Novi član

Post od Marko91 »

Sta bih mozda mogao da kupim u apoteci za mazanje... tako nesto...???
bbilkac
Novi član
Novi član

Post od bbilkac »

Imas gomilu preparata sa vocnim kiselinama,najbolje da procackas na forumu,upisi AHA kiseline,pa ces videti. Znam da Eucerin ima liniju sa kiselinama, Lipo kozmetika (ona je jeftinija), ali mislim da je najbolja kombinacija sastojaka u kolekciji Afrodita acne stop.Ima je i u Liliju,i u svim apotekama,megamarketima.Postoji losion,krema,pena za umivanje,maska(koja je odlicna,najbolja,u kesici,60 din). Pa kupi kremu ona je oko 400din,svima sa masnom kozom odgovara,umivaj se dove sapunom,masku stavi kad je kriticno,i eto!Moze i neki losion,njihov,ili iz apoteke,klindamicin,ili nesto drugo,svejedno
Marko91
Novi član
Novi član

Post od Marko91 »

Hvala ti... pokusacu nesto od toga... pa cemo videti... 8) 8) 8)
Hvala jos jednom...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Ili jos jednostavnije je da stavljas sok od limuna. Iscedis limun na vatu i naneses na flekice. Samo upozorenje da kad to stavis ne smes na sunce! To u ovim mesecima i nije problem ali pazi se leti...
Marko91
Novi član
Novi član

Post od Marko91 »

Dejanbg napisao:Ili jos jednostavnije je da stavljas sok od limuna. Iscedis limun na vatu i naneses na flekice. Samo upozorenje da kad to stavis ne smes na sunce! To u ovim mesecima i nije problem ali pazi se leti...

Hvala... pocecu od sutra... 8) 8) 8)
Dace Bog da urodi plodom... 8) 8) 8)
bbilkac
Novi član
Novi član

Post od bbilkac »

mozda je limun jednostavniji,ali nije tako delotvoran kao preparati.Mnogo veca koncentracija je u tretmanu vocnim kiselinama,a samim tim i veci i brzi uspeh!Ovo je pravo vreme za to,cim dodje prolece i sunce,moras prekinuti sa tim
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

ma kakav limun ljudi :lol: a sto ne stavis koncentrovanu kiselinu na lice?

Procitaj po temama pricali smi o exfoliacu koji smo Nena i ja dosta hvalile jer je stvarno odlicna stvar. Takodje imas i varijantu- avene, ali o njoj ti ja nista ne mogu reci. Ako imas flekice a lice ti nije preterano osetljivo, uzmi oblik od 15%. To je francuska kozmetika. Pronadji i procitaj sta smo pricale o kremici.
Marko91
Novi član
Novi član

Post od Marko91 »

Iksa napisao:ma kakav limun ljudi :lol: a sto ne stavis koncentrovanu kiselinu na lice?

Procitaj po temama pricali smi o exfoliacu koji smo Nena i ja dosta hvalile jer je stvarno odlicna stvar. Takodje imas i varijantu- avene, ali o njoj ti ja nista ne mogu reci. Ako imas flekice a lice ti nije preterano osetljivo, uzmi oblik od 15%. To je francuska kozmetika. Pronadji i procitaj sta smo pricale o kremici.

Ok, hvala.
Meni nije bitno sta cu koristiti, samo da to sredim.
Odgovori