Zdravo svima... imam jedan problem... posle bubuljica mi ostaju flekice po licu... kako sada mogu da ih uklonim... ako neko zna neka pomogne...???
Unapred hvala...
Flekice... :(
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Za flekice su najbolje aha (vocne) kiseline, i to muradove,ali je potrebna serija od oko 6 tretmana,a cena jednog je oko 2000. Postoje i jeftinije,a super,npr Lipo ili Afroditine kiseline.Uz to je najbolje da kupis kremu i losion sa aha kiselinama,da bolje deluje.Mozes da uradis i par tretmana mikrodermoabrazije,ili fitopilinga.Naravno,nista od ovoga se ne kombinuje,jer je prejako,odlucis se za jedan tretman koji ti najbolje odgovara,procackaj na netu
Imas gomilu preparata sa vocnim kiselinama,najbolje da procackas na forumu,upisi AHA kiseline,pa ces videti. Znam da Eucerin ima liniju sa kiselinama, Lipo kozmetika (ona je jeftinija), ali mislim da je najbolja kombinacija sastojaka u kolekciji Afrodita acne stop.Ima je i u Liliju,i u svim apotekama,megamarketima.Postoji losion,krema,pena za umivanje,maska(koja je odlicna,najbolja,u kesici,60 din). Pa kupi kremu ona je oko 400din,svima sa masnom kozom odgovara,umivaj se dove sapunom,masku stavi kad je kriticno,i eto!Moze i neki losion,njihov,ili iz apoteke,klindamicin,ili nesto drugo,svejedno
ma kakav limun ljudi
a sto ne stavis koncentrovanu kiselinu na lice?
Procitaj po temama pricali smi o exfoliacu koji smo Nena i ja dosta hvalile jer je stvarno odlicna stvar. Takodje imas i varijantu- avene, ali o njoj ti ja nista ne mogu reci. Ako imas flekice a lice ti nije preterano osetljivo, uzmi oblik od 15%. To je francuska kozmetika. Pronadji i procitaj sta smo pricale o kremici.

Procitaj po temama pricali smi o exfoliacu koji smo Nena i ja dosta hvalile jer je stvarno odlicna stvar. Takodje imas i varijantu- avene, ali o njoj ti ja nista ne mogu reci. Ako imas flekice a lice ti nije preterano osetljivo, uzmi oblik od 15%. To je francuska kozmetika. Pronadji i procitaj sta smo pricale o kremici.
Iksa napisao:ma kakav limun ljudia sto ne stavis koncentrovanu kiselinu na lice?
Ok, hvala.
Meni nije bitno sta cu koristiti, samo da to sredim.