Limfociti i Bela krvna zrnca...

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Dane2805
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 10:31 pm

Limfociti i Bela krvna zrnca...

Post od Dane2805 »

Ovako izvinjavam se ako nisam postavio temu na pravo mesto ali nemam bash nekog iskustva u medicini inace 90-to sam godiste ;p
Da ispricam o cemu se radi ..
Pre nekih nedelju dana drugi od levo prst na levoj ruci mi se ka srkatio tj kao da se uvuko ... otiso sam do lekara skimili su mi i na toj kosti mi se nalazi nekava zaoblina ... oni su ustanovili da je to mozda neka cista... poslali su me da vadim krv ... Sve mi je ok ali Bela krvna zrnca su mi 11.85 a pise da ide do 10 a Limfociti su mi 53 a ide do 40 .. Koga god da pitam ne znam .. Da li to oni od mene nesto kriju ili ? Da li to moze da bude opasno i o cemu se tacno radi... Bio bih svakom zahvalan ko bi mi pomogao ...
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Bela krvna zrnca su najcesce povisena kod neke infekcije... S obzirom na doba godine, verovatno je to posledica neke prehlade ili neceg slicnog. Ako su svi ostali nalazi krvi bili OK, nema razloga za brigu
Dane2805
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 10:31 pm

Post od Dane2805 »

A sta sa Limfocitima ;p To mi svi govore da ne valja a niko se ne razume ;p
Odgovori