Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
Molim za pomoc Dijagnostikovani su mi kondilomi pre oko godinu dana.Radjeno je spaljivanje,ali sad imam ozbiljne razloge da sumnjam da to i nisu bili kondilomi.Cula sam da mogu da uradim tipizaciju virusa(ukoliko ga i imam) i da se time moze odrediti da li je neki od 13 onkogenih tipova.E sad,mene zanima da li bi negativan nalaz znacio da nemam uopste virus ili da nije nadjen ni jedan onkogen tip,a da mozda ipak imam neki od onih manje opasnih? Jednom recju postoji li provereni nacin da se otkrije da li ima virusa u organizmu ili ne bez obzira na tip??????? Hvala puno na bilo kakvoj informaciji
Tipizacijom se odredjuje vrsta podsojeva. Prema tome, ukoliko se utvrdi koji je podsoj u pitanju, znaci da je virus tog podsoja prisutan. Ne moze se tipizirati nesto cega nema.